Vier kerst  met de exclusieve ‘Soulful Christmas Dinner Concert met Trijntje’.
Vier kerst met de exclusieve ‘Soulful Christmas Dinner Concert met Trijntje’. Parc Broekhuizen

Nieuw herfstmenu, expositie Gerti Bierenbroodspot en Trijntje Oosterhuis bij Parc Broekhuizen

16 november 2023 om 15:56 Zakelijk

LEERSUM Bistro LOF heeft een nieuw menu samengesteld met heerlijke herfstgerechten. Denk aan bospaddenstoelensoep, hertenbiefstuk met pompoen, kabeljauw met zuurkool en yoghurt met ananas en bergamot. En dat alles met verse, pure en lokale ingrediënten, waaronder uit onze eigen moestuin. Ook heerlijke herfstcocktails mogen natuurlijk niet ontbreken aan het nieuwe menu. Een appel & kaneel cocktail of een echte huisgemaakte Parc Broekhuizen Gin & Tonic met sinaasappel, cederhout, dennentoppen en szechuanpeper: ,,Wij maken het graag voor u klaar.” 

Meer zin in een heerlijk glas wijn? De bevlogen bediening adviseert graag! Kom deze herfst gezellig en knus binnen bij Bistro LOF waar wij goed voor u zullen zorgen.

EXPOSITIE

Van 12 november 2023 tot 15 januari 2024 is de unieke tentoonstelling van Gerti Bierenbroodspot te zien bij Culinair Landgoed Parc Broekhuizen, als onderdeel van kunstprogramma Art at the Parc. ,,Wij zijn erg blij met de samenwerking met deze bevlogen kunstenares, die voor haar oeuvre en verdienste in het Midden-Oosten de onderscheiding Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw ontving van voormalig Koningin Beatrix. U kunt de kunst bewonderen in het Hoofdhuis, Koetshuis, Bistro LOF en buiten op het landgoed.” Op 26 november 2023 en 14 januari 2024 is het mogelijk deel te nemen aan een bijzondere lezing van Gerti Bierenbroodspot. De kunstenares neemt bezoekers deze middag mee in haar verhaal over de geheimen van bronsgieten. ,,We kijken er naar uit u binnenkort te mogen ontvangen.”

TRIJNTJE OOSTERHUIS

Vier kerst samen met uw geliefden op een speciale manier tijdens de exclusieve ‘Soulful Christmas Dinner Concert met Trijntje’. Op 24 en 26 december verwelkomen wij u graag in het Koetshuis op ons betoverende landgoed voor een kerstconcert van Trijntje Oosterhuis. Zij zal deze avond prachtige kerstmuziek ten gehore brengen waarbij zij akoestisch begeleid wordt op de piano. Terwijl u geniet van deze muziek serveren wij u een heerlijk culinair 5-gangen kerstdiner met bijpassend wijnarrangement.

Ga voor reserveren, tickets bestellen of meer informatie naar www.parcbroekhuizen.nl 

Dit artikel wordt u aangeboden door Parc Broekhuizen. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie