Er zijn genoeg aanmeldingen om de aanleg van glasvezel in Driebergen door te laten gaan.
Er zijn genoeg aanmeldingen om de aanleg van glasvezel in Driebergen door te laten gaan. Delta Fiber

Aanleg glasvezel in Driebergen gaat door; aanmelden kan nog tot 31 december

9 december 2021 om 13:09 Zakelijk

DRIEBERGEN Goed nieuws voor de inwoners van Driebergen-Rijsenburg. Tijdens de glasvezelcampagne van DELTA Fiber Netwerk zijn voldoende aanmeldingen binnengekomen om glasvezel aan te leggen. Naar verwachting start de aanleg in het tweede kwartaal van 2022. Inwoners kunnen zich nog tot 31 december aanmelden.

Bart Helthuis, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk: ,,Tijdens de campagne in Driebergen-Rijsenburg is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ambassadeurs en lokale verkopers hebben alles op alles gezet om buurtbewoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En met succes, want in de laatste weken was mede daardoor een mooie eindsprint zichtbaar in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook erg verheugd dat we kunnen melden dat er glasvezel komt!”

THUISWERKEN Gerrit Boonzaaijer, wethouder gemeente Utrechtse Heuvelrug: ,,Thuiswerken, onderwijs en zorgverlening op afstand, ontspanning en sociale contacten onderhouden; we merken in deze tijd meer dan ooit hoe belangrijk het is om over hoge datasnelheden te beschikken. Het is fantastisch nieuws dat na Maarn, Maarsbergen, Overberg, Amerongen en Leersum, nu óók in Driebergen-Rijsenburg glasvezel wordt aangelegd. Als gemeente zijn we hier erg blij mee: snel internet draagt bij aan de digitale bereikbaarheid en daarmee de leefbaarheid in heel de gemeente Utrechtse Heuvelrug.”

Alle inwoners van Driebergen-Rijsenburg die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws.

AANMELDEN Inwoners die zich nog niet hebben aangemeld, krijgen nog de tijd om zich aan te melden bij één van de telecomaanbieders Caiway, DELTA, Helden Van Nu, Kliksafe of Online.nl. Doen zij dit uiterlijk op 31 december, dan besparen zij de aansluitkosten van 650 euro en profiteren zij van een scherp welkomstaanbod.

Informatie: www.gavoorglasvezel.nl 

Deze advertorial wordt u aangeboden door DELTA Fiber Netwerk. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
advertentie