Afbeelding
DELTA Fiber Netwerk

Campagne voor glasvezel in Driebergen van start

Zakelijk

DRIEBERGEN DELTA Fiber Netwerk start deze week met de campagne in Driebergen-Rijsenburg voor de aanleg van een supersnel glasvezelnetwerk. Tot uiterlijk 24 november kunnen inwoners zich aanmelden bij één van de telecomaanbieders, de glasvezelaansluiting is dan gratis. Voor de aanleg van start kan gaan, is een deelname van minimaal 25 procent nodig. Dat gaat dan om ongeveer 1900 adressen in Driebergen.

Wilco Willemse

De campagne in Driebergen-Rijsenburg volgt op een succesvolle wervingsactie van DELTA Fiber Netwerk in Amerongen en Leersum. Daar werd net voor de zomervakantie de doelstelling van 25 procent ruim gehaald. Eerder was dat al het geval in Maarn, Maarsbergen en Overberg, waar inmiddels met de aanleg is begonnen. In Doorn ligt al glasvezel, dus bij een geslaagde campagne in Driebergen-Rijsenburg maakt DELTA Fiber Netwerk de aansluiting van Utrechtse Heuvelrug op het razendsnelle glasvezelnetwerk compleet. 

DELTA FIBER NETWERK In Nederland is DELTA Fiber Netwerk een grote speler in de markt van glasvezelnetwerken en de ambitie is dan ook om zoveel mogelijk mensen aan te sluiten op het snelle glasvezelnetwerk. In Nederland heeft DELTA Fiber Netwerk 900.000 huishoudens en bedrijven aangesloten op het landelijke netwerk en daar komen er maandelijks 20.000 bij. DELTA Fiber Netwerk zorgt voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel.

SNEL EN STABIEL Glasvezel is dé toekomst van dataoverdracht. De mogelijkheden zijn veel ruimer dan via telefoon- of coaxkabels. Juist de afgelopen periode maakte duidelijk hoe belangrijk een snelle en stabiele verbinding is. Een combinatie van tegelijkertijd thuiswerken met online meetings, regelmatig online onderwijs, het streamen van een serie of spelen van een online game, leidde nogal eens tot verbindingsproblemen en de bijbehorende frustraties. Met glasvezel zijn de mogelijkheden in snelheid en stabiliteit veel groter dan via de andere netwerken. Met het aanbod van DELTA Fiber Netwerk is de realisatie van glasvezel in Driebergen-Rijsenburg nu dichterbij dan ooit! En wie tijdens de campagne voor glasvezel kiest en een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, betaalt daarvoor géén aansluitkosten.

INFORMATIEAVONDEN Nog lang niet iedereen is op de hoogte van alle mogelijkheden van glasvezel. In Driebergen-Rijsenburg organiseert DELTA Fiber Netwerk daarom twee informatieavonden voor inwoners die geïnteresseerd zijn of vragen hebben. De informatieavonden staan gepland op woensdag 23 september in Vergader- en Partyboerderij ‘Champ’Aubert’ (Boterbloem 1) en op donderdag 24 september in Zalen- en conferentiecentrum ‘Nieuw Salem’ (De Lei 86). Om 19.30 start een presentatie van het campagneteam waar alle informatie duidelijk uiteen wordt gezet, van campagne tot aanleg. 

Daarna is er voldoende ruimte om vragen te stellen. De zaal is open om 19.00 uur. Uiteraard worden alle coronarichtlijnen van het RIVM gevolgd.

GLASVEZEL INFORMATIEPUNT Aan de Traay 70 heeft DELTA Fiber Netwerk een lokaal GIP (Glasvezel Informatie Punt) ingericht. In deze glasvezelwinkel kunnen inwoners terecht met hun vragen, bijvoorbeeld over de verschillende aanbieders en de beschikbare pakketten of voor hulp bij aanmelden. De winkel is elke woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 11.00 tot 18.00 uur en elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken is niet nodig.

KRAAK DE KLUIS Komende zaterdag 11 september is er een feestelijke opening van het GIP. Met de kaart die afgelopen week op de deurmat viel in Driebergen-Rijsenburg, zijn mooie prijzen te winnen bij ‘Kraak de Kluis’ tijdens de opening.

Wie tussen 10.00 en 16.00 uur de ingevulde kaart inlevert in de winkel, mag een poging wagen de kluis te kraken. 

Bij lokale winkeliers zijn prachtige prijzen ingekocht, waaronder drie hoofdprijzen: een fiets ter waarde van 500 euro- van U&A Fietsen, een jaar lang elke maand gratis bloemen van Bloemisterij Lavendel en als klap op de vuurpijl één minuut gratis winkelen bij Jumbo Veldhuizen. 

Deze advertorial wordt u aangeboden door DELTA Fiber Netwerk. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant.nl? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005 of e.v.dijk@bdu.nl)

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 9 uur geleden
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta gisteren
Afbeelding
Welzijn, een levensnoodzaak! Column gisteren
Afbeelding
Groot feest tijdens La Vuelta bij De Markies van Carabas 11 aug, 13:00
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours op 11 aug, 09:28
PREMIUM
Afbeelding
Voedselbank Utrechtse Heuvelrug zoekt chauffeurs: ‘Geen week is hetzelfde’ 11 aug, 07:30