Afbeelding
Monique José Timmermans-Roelants

Lions Maarn-Maarsbergen laten dromen uitkomen

Verenigingen

MAARN De wensboom van de Lions Maarn-Maarsbergen is in december weer volgehangen met wensen die inwoners graag voor anderen in vervulling zien gaan. Zaterdag hebben de gelukkige ontvangers hun dromen werkelijkheid zien worden.

Al voor het 24ste jaar voerde Ab van Gorkum hiervoor op humoristische wijze het woord. De sociale eetmomenten die in Maarn (Vrienden van Emanuel, Hakuna Matata) en Maarsbergen (in 't Gebouwtje) worden georganiseerd kregen een steuntje in de rug. Ook verschillende groepen van de Regenboog zien wensen in vervulling gaan. En ook komend jaar is het fleurig Maarn binnenrijden bij het Poortse Bos dankzij plantenbonnen voor het 'mannetje op de bakfiets'. Muziek in de Theresia mocht een bijdrage in ontvangst nemen.

Bijzonder is de driewielfiets die – na speurwerk op de tweedehands markt – gekocht is voor inwoonster. Bijzonder is de wens van een nieuwe inwoner van het dorp om het graf van het Heulmeisje op te knappen. Hiervoor is een zwerfsteen aangeschaft met de tekst 'Een meisje bij God bekend - 1976'. ,,Hiermee komt samen dat het meisje heeft gezworven en een laatste rustplaats heeft op de Algemene Begraafplaats in Maarn." Afgelopen maandag is de steen geplaatst.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 2 uur geleden
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 6 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Barbara Brouwer stopt met goud als international: ‘Op het hoogtepunt gestopt’ 4 aug, 07:30
Afbeelding
Veiligheidsregio: ‘Verhoogd risico op natuurbrand’ 3 aug, 18:04