Gemeenteraad akkoord met bouwplan Sportlaan Driebergen

30 september 2022 om 18:11 Politiek Michiel Schaaij
Afbeelding

DRIEBERGEN De plannen voor 44 nieuwe woningen aan het einde van de Sportlaan in Driebergen zijn tijdens de raadsvergadering van donderdagavond overeind gebleven. Het pleidooi van inwoners om de besluitvorming voorlopig op te schorten, vond geen gehoor bij de meerderheid van de Heuvelrugpolitiek. Wel hebben de partijen scherpere voorwaarden gesteld, die de buurt een groener en autoluw karakter moet geven. 

Alleen de Partij voor de Dieren zag eigenlijk geen heil in het collegevoorstel en noemde het plan niet rijp voor besluitvorming. Volgens raadslid Paul Blom moet de gemeente de bewoners van de buurt serieus nemen. Het terrein van de oude gemeentewerf ligt al sinds 2012 braak, dus een paar maanden uitstel om het voorstel te verbeteren, z..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.