Afbeelding
Foto: Annie Spratt via Unsplash

De leukste alternatieve kerstpakketten

13 oktober 2023 om 00:20 Partnercontent

Ben je op zoek naar een origineel en uniek kerstcadeau voor je medewerkers of collega’s? Dan zijn deze alternatieve kerstpakketten echt iets voor jou! In dit artikel delen we daarom ook de leukste en meest bijzondere kerstpakketten met je, die je kunt geven tijdens de feestdagen. Want hoe leuk is het om een keer met iets anders te komen dan een standaard pakket vol met eten en drinken. Dus wil jij je werknemers of relaties verrassen met een keer iets nieuws, dan zijn de pakketten een absolute aanrader. Natuurlijk is het wel volledig afhankelijk van het budget dat je tot je beschikking hebt, aangezien sommige ideeën wat duurder zullen zijn dan de ander. 

Karaoke boombox kerstpakket

Zijn jij en je collega’s dol op karaoke? Bestel dan het karaoke boombox kerstpakket voor je personeel. Het leuke aan dit pakket is, is dat er niet alleen een te gekke grote box in zit, waarmee jullie tot in de late uurtjes kunnen meezingen op alle foute hits, maar er ook allerlei lekkernijen in zitten, zodat jullie ondertussen ook kunnen genieten van een hapje en een drankje. We kunnen je verzekeren dat wanneer je dit cadeau geeft met kerst, de verhalen die hieruit voortvloeien op de werkvloer goud zullen zijn. Omdat we heel goed begrijpen dat het niet voor iedere werkgever is weggelegd om honderden van dit soort pakketten te bestellen voor alle werknemers, zijn er ook andere opties als het gaat om een karaoke set. Hiermee kun je bijvoorbeeld een microfoon koppelen aan je telefoon, waardoor je wel het idee hebt dat je aan het zingen bent.

Gadgets die het leven makkelijker maken

Hoe handig is het om voor kerst een gadget te krijgen waar je ook echt iets aan hebt. De meeste mensen hebben de koelkast rondom de feestdagen namelijk ontzettend vol liggen met eten en drinken, waardoor het ook weleens leuk is om wat anders te krijgen dan ieder jaar een pakket vol eten en drinken. Gadgets zijn daarom ook dit jaar weer enorm populair. Van een powerbank voor het opladen van telefoon tot een handige automatische kurkentrekker voor het gemakkelijk en snel kunnen openen van je flessen wijn, het kan allemaal. Vooral wanneer het gaat om een relatiegeschenk is het verstandig iets te kiezen wat veel gebruikt wordt, zodat je deze ook kunt voorzien van een bedrijfsnaam en logo. Zo heeft het niet alleen een praktisch doel, maar maak je ook direct wat reclame.

Laat je kerstpakket samenstellen

Heb je echt geen idee wat je dit jaar moet verzinnen? Laat dan je kerstpakketten samenstellen voor een externe partij. Zo bestel je gemakkelijk en snel je kerstpakket online en is het enige wat jij nog hoeft te doen, het overhandigen aan je relaties of personeel. Uiteraard zijn er wel een aantal vragen die je vooraf zullen worden gesteld, zoals het budget dat je maximaal te besteden hebt en eventuele specifieke wensen als het gaat om bepaalde producten. Zo hoef je zelf helemaal nergens over na te denken en kun jij je focussen op het organiseren van een leuke borrel waarbij je alle personeel bedankt voor hun inzet.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie