Afbeelding
Foto door bitcointere form PxHere

Crypto kopen of toch niet?

6 september 2021 om 10:50 Partnercontent

Met de explosieve groei in crypto land zijn steeds meer beleggers op zoek naar het nieuwe Bitcoin. Het is nu wel duidelijk dat er winst te halen is door het beleggen in crypto coins, en er zijn veelbelovende nieuwe munten die erg goed presteren. Munten zoals Cardone (ADA) groeien explosief, en ook de laatste Ripple (XRP) nieuwsupdates zijn positief voor beleggers.

Naast het bezitten van crypto kun je als belegger ook kiezen om te handelen in crypto futures. Dit is hetzelfde als wanneer je belegt in futures op de beurzen, je speculeert dan op prijsstijgingen of dalingen. Het is een vrij risicovolle manier van beleggen, maar het geeft bij winst ook hogere rendementen.

Naast de Bitcoin is er ook de Ethereum die in de laatste maand bijna is verdubbeld in waarde. Als je dit weet, zou je dan als belegger op dit moment de Ethereum kopen of niet? Door middel van een future kun je beleggen zonder de Ethereum te bezitten. Vooral wanneer je een ervaren belegger bent kun je aan de hand van real time koersen technische analyses verrichten waarmee je de koers kunt voorspellen. Het handelen in futures wordt ten strengste afgeraden voor startende beleggers.

Startende beleggers zijn beter af om eerst een demo account aan te maken en zo bekend te worden met de vele aspecten van het beleggen in crypto. Zo kun je ook zonder risico de nieuwe crypto munten volgen zoals de Ripple, Cardona en de Dogecoin. Wanneer je de juiste hoeveelheid kennis hebt opgedaan kun je overstappen en starten te profiteren van het crypto succes.

advertentie
advertentie