Lokale journalistiek uit de Utrechtse Heuvelrug

DVSA pas laat op stoom

Overig
27 feb 2022, 11:36
DVSA aanvoerder Leo van Eem (rechts) zag zijn inzet in de eerste helft niet beloond worden met een treffer
AMERONGEN

Niet alleen was het eerste deel van deze streekderby tegen het naburige Oranje Wit uit Elst (Utrecht) voor thuisploeg DVSA niet echt om aan te gluren, maar bleek ook een onderbreking van maar liefst veertig minuten vanwege een opgelopen armfractuur van een van de spelers van Oranje - Wit het spel in de eerste vijfenveertig minuten niet ten goede te komen. Pas in de tweede helft kwam thuisploeg DVSA pas goed op stoom en wist een 2-4 ruststand om te buigen naar een uiteindelijke 4-4 eindstand. ,,Een knap herstel van mijn ploeg”, aldus een eerste reactie van DVSA-hoofdtrainer Robbin Koenders.

FUTLOOS Alhoewel een aantal persoonlijke fouten de hoofdoorzaak waren van een zeer matige eerste helft voor de blauw witten uit Amerongen, leek aan de andere kant toch ook de impact van de het ongeval in de 15e minuut mede het gevolg te zijn van het futloze spel van de thuisploeg. Nadat Oranje - Wit al vroeg in de ..