Afbeelding
Dennis Sturkenboom

Voorzitter Raad van Toezicht Hoenderdaal neemt na tien jaar afscheid

Overig

DRIEBERGEN Op donderdag 16 december is afscheid genomen van de voorzitter van de Raad van Toezicht van Hoenderdaal, George Koppert. Na tien jaar legt hij zijn functie neer. 

De eerste kennismaking tussen George en Hoenderdaal was reeds in de periode 2003-2005 toen Hoenderdaal na een grootschalige brand werd herbouwd. George was toen nog mede eigenaar van het architectenbureau Koppert en Koenis dat tekende voor het ontwerp van het huidige Hoenderdaal. In januari 2012 trad George, op voordracht van één van de toenmalige andere leden van de Raad van Toezicht, toe tot de Raad en al snel kwam hij in de rol van voorzitter terecht. 

VERANTWOORDELIJKHEIDSGEVOEL George heeft deze vrijwillige functie altijd gedaan met veel toewijding en enthousiasme, een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en niet in de laatste plaats een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. De huidige stevige financiële en maatschappelijke positie zijn mede te danken aan zijn gepassioneerde inbreng. Ook George zelf is trots op het team en het complex zoals hij het achter laat. Of zoals hij het zelf zegt: “Hoenderdaal is het meest fantastische sportcomplex in Nederland waar met een geringe gemeentelijke bijdrage het gecombineerde aanbod van maatschappelijke en commerciële sport resulteren in een gezonde exploitatie”.

Hoenderdaal is George zeer dankbaar voor zijn input de afgelopen 10 jaren. Vanaf 1 januari zal Marc Warmerdam (op de foto rechts) de rol van voorzitter van de RvT op zich nemen. Tijdens de vergadering van 16 december jongstleden werd door Marc Warmerdam en directeur Dennis Sturkenboom (op de foto links) uitgebreid stil gestaan bij het vertrek van George en werd hij op gepaste wijze in het zonnetje gezet.  

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 2 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 23 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 1 jul, 11:46
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 30 jun, 16:00