Mevrouw C. van Erp-Doornenbal, ook wel 'Mama Cats' genoemd, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Naussau.
Mevrouw C. van Erp-Doornenbal, ook wel 'Mama Cats' genoemd, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Naussau. Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Vrijwilligster Manger Cats ontvangt Koninklijke onderscheiding

24 juni 2020 om 11:58 Overig

DRIEBERGEN-RIJSENBURG Een inwoner van Driebergen-Rijsenburg is dinsdag 23 juni koninklijk onderscheiden door burgemeester Frits Naafs. 

Mevrouw C. van Erp-Doornenbal is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Van Erp-Doornenbal heeft zich vanaf 1980 ingezet voor Tennisvereniging Manger Cats.  In de afgelopen jaren heeft ze meerdere functies uitgevoerd, diverse toernooien georganiseerd en is hoofd van de barinkoop geweest. Van Erp-Doornenbal heeft zelfs een bijnaam gekregen: 'Mama Cats'. 

LOYAAL Ze voert ook minder zichtbare taken uit zoals het verzorgen van de planten en het ontvangen van leveranciers en mensen voor het onderhoud. Gemeente Utrechtse Heuvelrug zegt over haar: ,,Het is een gezichtsbepalende, loyale vrijwilliger die elke vereniging zich wenst.'' 

Naast haar inzet bij de tennisvereniging, is van Erp-Doornenbal ook betrokken als vrijwilliger bij Stichting Floralia, voorheen Groen en Bloei. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie