Stichting Bomen voor Leersum licht plan toe

14 september 2022 om 18:18 Natuur en milieu Noodweer in Leersum 2021 Wilco Willemse
Elisabeth van Oostrum op de Hoflaan, waar 'Bomen voor Leersum' graag de schade van de valwind wil herstellen.
Elisabeth van Oostrum op de Hoflaan, waar 'Bomen voor Leersum' graag de schade van de valwind wil herstellen.

LEERSUM In de Johanneskerk in Leersum werd afgelopen maandag een beeldvormende raadsvergadering gehouden met als onderwerp het herstelplan van de schade na de valwind van 18 juni vorig jaar. Tijdens deze vergadering won de raad extra informatie in om vervolgens op een later tijdstip tot een oordeel en besluit te komen. Dat alles staat nog deze maand op de agenda. Verschillende partijen hebben gebruik gemaakt van het recht om in te spreken tijdens deze bijeenkomst, waaronder Dorpsnetwerk Leersum, inwoners en Stichting Bomen voor Leersum en omstreken in de persoon van voorzitter Elisabeth van Oostrum.

Van Oostrum heeft veel waardering voor het plan dat inmiddels op tafel ligt: ,,Echt complimenten aan iedereen die daar aan mee heeft gewerkt. De gemeente, de stuurgroep, projectleider en natuurlijk Copijn die het plan heeft opgesteld en gaat uitvoeren. In relatief korte tijd en met veel enthousiasme en inspraak van het dorp ligt er een plan waar..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.