Archieffoto van Bastian van Essen.
Archieffoto van Bastian van Essen. SKF korfbal

Dalto versterkt zich met Veenendaalse korfballer Bastian van Essen

26 februari 2024 om 20:46 Korfbal

DRIEBERGEN Korfbalvereniging Dalto in Driebergen heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Bastian van Essen. De 23-jarige Veenendaler maakt de overstap van Oost-Arnhem.

Zijn korfbalcarrière begon bij SKF uit Veenendaal, na een aantal jaar bij DVO, waar hij als A-junior de finale haalde, keerde hij terug naar SKF. Nu kiest hij ervoor om bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen te gaan spelen.

BESTE GEVOEL BIJ DALTO

De inwoner van Veenendaal is blij met zijn nieuwe club. ,,In de voorbije periode ben ik benaderd door diverse clubs, maar ik had simpelweg het beste gevoel bij Dalto. Dit heeft onder andere te maken met het concrete plan waar Dalto voor staat. De vereniging is met een duidelijke visie aan het bouwen, heeft een talentvolle selectie en niet op de laatste plaats is de sfeer rondom de wedstrijden fantastisch. Waardoor ik enthousiast ben om komend seizoen in het zwart geel te komen spelen. Ik kijk er naar uit om Dalto terug te brengen waar het in mijn ogen thuishoort en zal hier persoonlijk alles aan doen!”

POTENTIËLE LEIDER

Wendy Kroes, bestuurslid technische zaken van de Driebergse club: ,,Met Bastian haalt Dalto niet alleen goede schutter met een sterke rebound in huis. Maar het is ook een potentiële leider in het veld en in zijn vak. We heten Bastian van harte welkom bij Dalto/Klaverblad Verzekeringen en wensen hem heel veel geel-zwart plezier toe!”

advertentie
advertentie