Afbeelding
Wilco Willemse

Zonnig volleybalfeest met 45 teams in Leersum

11 juni 2022 om 15:41 Volleybal

LEERSUM De tweede zaterdag van juni, dat betekent na corona eindelijk weer een editie van Beachvolleybal Heuvelrug. Op het hoofdveld van VV HDS spelen 45 teams een gezellige middag beachvolleybal.

‘Maar dan op gras’ staat er te lezen in het logo. Chris Willemse van de organisatie: ,,Er liggen hier negen velden, daar zijn 15 vrachtwagens zand voor nodig en dat zand moet ook weer van het veld af. Dus dat is praktisch niet haalbaar.”

GEZELLIGHEID ,,Teams spelen vooral voor de gezelligheid”, gaat Chris verder. ,,Teams met alleen geoefende volleyballers zijn er niet. De regel is maximaal één geoefende speler in het veld. Er doen 45 teams mee, in totaal meer dan 300 deelnemers. Het is va daag fantastisch weer, één groot feest dus.”

DAMES 1 VOLLEER Wie het toernooi wint, verdient een bijzondere prijs. Chris: ,,Dat team mag een hapje gaan eten bij Restaria De Brabander, één van onze sponsoren. Daarnaast is het traditie dat ze voor de start van het nieuwe seizoen een wedstrijd spelen tegen het eerste damesteam van Volleer in De Binder. Altijd een gezellige afsluiting en daarna op naar de organisatie van Beachvolleybal Heuvelrug 2023.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie