de paasattenties
de paasattenties Annerie Pagnier

Paasattentie gasten Zonnebloem Driebergen en kleinschalige activiteiten

Lokaal Deel je nieuws

Ondanks het feit dat de Coronamaatregelen voor een groot deel opgeheven zijn, kiezen we er als afdeling Driebergen voor om voorlopig alleen nog maar kleinschalige activiteiten te organiseren voor onze gasten. Een uitje met een beperkte groep gasten naar het museum Oude Ambachten in Terschuur, een high tea in Rhenen, een bezoek aan de Grebbelinie in Renswoude met aansluitend pannenkoeken en een bezoek aan de botanische tuinen in Utrecht.

Dat neemt niet weg dat wij er wel voor zorgen dat onze gasten regelmatig een bezoekje krijgen door ze een attentie te bezorgen. Zo ook weer met Pasen. Bij Pasen horen paaseieren en andere lekkernijen. Vandaar dat wij voor onze gasten een vrolijk uitgedost zakje met lekkers hebben gemaakt.

Deze zomer staat ons 45 jarig jubileum voor de deur. Dat willen wij graag met al onze 130 gasten en alle vrijwilligers vieren door een gezellige dag te organiseren op 2 juli bij Champ’ Aubert.

Zoals u waarschijnlijk wel weet, heeft de Zonnebloem ieder jaar een  lotenverkoop waarbij een groot deel van de opbrengst bij de plaatselijke afdelingen terechtkomt. Op de Koningsmarkt op 27 april zult u ons vinden op het Kerkplein waar u onze afdeling kunt steunen door loten te kopen of u aan te melden als vrijwilliger of gast. Dus kom vooral bij ons langs voor informatie over de Zonnebloem en haar activiteiten.

Mocht u na het lezen van dit bericht denken dat de Zonnebloem ook iets voor u zou kunnen zijn, kunt u contact opnemen met Marie-Carine Durville  tel. 06-81104648. Wij kunnen zowel gasten als vrijwilligers gebruiken.

hetr kuiken geeft nieuw leven
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 10 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 17 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 1 jul, 11:46
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30