kersen eten met de kersen in het oor
kersen eten met de kersen in het oor Annerie Pagnier

Laatste attentie gasten Zonnebloem Driebergen?

16 juli 2021 om 09:46 Lokaal Deel je nieuws

Voor de zesde keer heeft de Zonnebloem afdeling Driebergen al haar gasten verblijd met een attentie aan huis en deze keer met de boodschap erbij dat het hopelijk de laatste keer is dat we elkaar op deze afstandelijke manier “ontmoeten”. Deze keer een waaier die gaat zorgen voor verkoeling deze zomer.

Voor de zomer heeft de afdeling een aantal kleine activiteiten in de directe omgeving op de rit gezet om met een klein groepje gasten op pad te gaan en elkaar weer fysiek te ontmoeten. Op zaterdag 10 juli zijn we met 5 gasten kersen wezen eten in Bunnik en het was een daverend succes. Er werd wat afgelachen, de kersen gingen in de oren en de pitten werden in de wei gespuugd. De gasten vonden het heel fijn elkaar weer te kunnen spreken. Zaterdag 17 juli nogmaals naar de kersen met 7 gasten. Verder staan op het programma: pannenkoeken/poffertjes eten bij Aart Jansen (4 gasten), een tuincentrum in de omgeving bezoeken (2 gasten), een bezoek aan de theetuin in Tull en ’t Waal  (2 gasten) en een bezoek aan de moestuin van Zuylenstein in Leersum (2 gasten).

Ook voor de medewerkers was er deze keer een kleine attentie in de vorm van een eigenhandig opgekweekte zonnebloem om ze te bedanken voor de inzet die zij gedurende de afgelopen anderhalf jaar hebben geleverd om alle attenties bij de gasten af te leveren en contact met hen te onderhouden.

Wij hopen dat het van het najaar weer mogelijk wordt om grotere activiteiten voor onze gasten te gaan organiseren zodat iedereen weer uit zijn isolement kan komen en deel kan nemen aan de activiteiten.

Mocht u na het lezen van dit bericht denken dat de Zonnebloem ook iets voor u zou kunnen zijn, kunt u contact opnemen met Annerie Pagnier tel. 513151. Wij kunnen zowel gasten als vrijwilligers gebruiken.

de attentie van deze zomer
advertentie
advertentie