Ruth van Veldhuizen heet haar klanten weer van harte welkom, de etalage is weer gevuld met voorjaarscollectie.
Ruth van Veldhuizen heet haar klanten weer van harte welkom, de etalage is weer gevuld met voorjaarscollectie. Wilco Willemse
Advertorial

‘Even winkelen bij Ruth’ is weer mogelijk

11 maart 2021 om 16:27 Zakelijk

DOORN Bij Van Veldhuizen Womenswear aan de Amersfoortseweg in Doorn zijn ze maar wat blij dat er weer wat mogelijk is. Na een periode Click & Collect kunnen nu ook weer klanten worden ontvangen op afspraak. En dat is maar goed ook, want de vrolijke voorjaarscollecties willen als vanouds de winkel uit vliegen.

door Wilco Willemse

,,We zijn weer op de goede weg, het is heerlijk om onze klanten weer te verwelkomen.” Ruth van Veldhuizen klinkt vol optimisme en is blij dat het ergste achter de rug lijkt. ,,Als ondernemer met een damesmodezaak wil je maar één ding: gastvrij zijn en je klanten kunnen helpen en ze met een mooie outfit de winkel uit zien gaan. Sinds een paar dagen ontvangen we weer mensen op afspraak en dat is toch wel heel prettig. En voor de dames, vrouwen en meiden die dat nog te spannend vinden, blijven we Click & Collect aanbieden.”

BLIJ Van Veldhuizen is blij dat ze haar klanten weer mooi mag aankleden: ,,Al wil ik benadrukken dat er absoluut niet per se iets gekocht moet worden. Gewoon even snuffelen door de rekken, kijken wat er hangt en een praatje maken mag ook, geen druk. Voor corona ging ook niet elke klant met een volle tas naar huis.” 

Ruth van Veldhuizen merkt dat het shoppen erg gemist werd: ,,Iedereen is weer blij dat er lekker gewinkeld kan worden, ik ook! Het wordt weer mooier weer, er kan straks weer meer en daar hoort natuurlijk nieuwe en vrolijke kleding bij. Precies wat deze voorjaarscollectie biedt. Vrolijk, kleurrijk en mooie stoffen en van sportief tot vrouwelijk gekleed, er is voor ieder wat wils. Een vrouw wil zich af en toe gewoon mooi aankleden en daar helpen we natuurlijk graag bij.”

AFSPRAAK Er kunnen maximaal twee klanten tegelijk geholpen worden: ,,Helemaal volgens de huidige regels”, vertelt ze. ,,Dat mogen natuurlijk ook twee vriendinnen of moeder en dochter zijn. Een afspraak maken is makkelijk, bel ons minimaal vier uur van tevoren: 0343-414701. We kijken dan samen hoeveel tijd er nodig is. Dat werkt eigenlijk hartstikke goed. En als je onze winkel volgt via Facebook of Instagram, kun je al een beetje voorshoppen.” 

Ruth van Veldhuizen hoopt dat de versoepelingen doorzetten: ,,Er wordt nu gesproken over een maximaal aantal klanten gerelateerd aan de oppervlakte van je winkel. Voor ons komt dat op zeven klanten, dat zou weer heel fijn zijn. Tot die tijd roeien we met de riemen die we hebben. We zien je graag op afspraak, tot snel!”

Kijk voor meer informatie op www.vanveldhuizenwomenswear.nl 

advertentie
advertentie