Zoekactie voor kids in etalage Jacques Baas: ‘Koop de nieuwe Superjuffie lokaal!’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Zoekactie voor kids in etalage Jacques Baas: ‘Koop de nieuwe Superjuffie lokaal!’

4 mrt, 16:10 Zakelijk
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Janneke Schotveld signeert 225 Superjuffies in Australië voor kinderboekhandels.
Janneke Schotveld signeert 225 Superjuffies in Australië voor kinderboekhandels.

DRIEBERGEN Het negende deel van de kinderboekenreeks over Superjuffie van de succesvolle Driebergse auteur Janneke Schotveld verschijnt op 9 maart. Ze ziet graag dat fans het aanschaffen bij de lokale boekhandel Jacques Baas en daarom bedacht zij samen met eigenaar Manda Heddema een zoekactie in de etalage, waarmee kinderen kans maken op een gratis exemplaar.

Janneke Schotveld droeg Jacques Baas altijd al een warm hart toe, maar tijdens de coronacrisis helemaal. Net als vele andere schrijvers in heel Nederland meldde zij zich bij de lokale boekhandel aan als bezorger van bestellingen. Niet alleen haar eigen boeken, die zij speciaal hiervoor signeerde, bezorgde zij zo in Driebergen, maar ook boeken van andere schrijvers. Zo fietste zij rond om andere..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.