De feestelijke opening van Parc Broekhuizen bijna twee jaar geleden.
De feestelijke opening van Parc Broekhuizen bijna twee jaar geleden. Edith Hazelzet

Nieuwe manager op Parc Broekhuizen

30 november 2018 om 06:33 lokaal

LEERSUM De personele top op Parc Broekhuizen is wederom gewijzigd. Anita Bos, voorheen general manager van het Amstel Hotel, geeft tijdelijk leiding aan het restaurant en het boetiekhotel op het landgoed. De samenwerking met driesterrenchef Jacob Jan Boerma blijft gehandhaafd.

Edith Hazelzet

Na het vertrek van chef Marco Westmaas, was Justin Ultee bijna anderhalf jaar lang de general manager van Parc Broekhuizen. ,,Hij besloot vrij onverwacht met zijn partner, die hier ook werkzaam was, terug te keren naar Portugal", vertelt Bos. Dat plaatste eigenaar Wim Dieker voor een uitdaging. ,,Via via kwam hij bij mij terecht voor advies. We zijn hier toen samen heen gegaan. Natuurlijk had ik al gehoord van Parc Broekhuizen, maar de locatie, de faciliteiten en de inrichting overtroffen mijn verwachtingen." Anita Bos werkte tot medio augustus voor het prestigieuze Amstel Hotel, en stuurt nu op tijdelijke basis Parc Broekhuizen aan totdat er duidelijkheid is over de verdere koers.

LOKALE GASTEN ,,Ik ben hier nu anderhalve week aan de slag en ben vol ambitie. Parc Broekhuizen is bijna twee jaar open, een mooi moment om te evalueren. Mijn opdracht is om vooral met een frisse blik te kijken naar wat er goed is, wat we kunnen verbeteren en hoe we Parc Broekhuizen verder op de kaart kunnen zetten. We zouden graag meer gasten uit de directe omgeving ontvangen. De drempel om hier binnen te stappen wordt echt ten onrechte als hoog ervaren."

Het paradepaardje 'Dinner at the Parc', de jaarlijkse culinaire top van met vele Michelinsterren gelauwerde chefs uit de hele wereld, hoopt Bos voort te zetten. Verder staat de invulling van het tweede restaurant op het landgoed de agenda.

advertentie
advertentie