Afbeelding
BDUmedia

Website Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant vernieuwd

19 juni 2020 om 13:15 Overig

HEUVELRUG De website van deze krant, NieuwsbladDeKaap.nl/Stichtse Courant.nl, is geheel vernieuwd. De site is eigentijdser en bevat bovendien tal van artikelen waar u, als trouwe abonnee, uiteraard toegang toe heeft. Hierdoor hoeft u niet langer te wachten op de papieren editie van uw krant, maar kunt u redactionele artikelen over belangrijke onderwerpen al op internet lezen. Hierdoor kan NieuwsbladDeKaap.nl/StichtseCourant.nl nog actueler opereren.

Datzelfde geldt voor de digitale krant die, net als onze website, in een nieuw jasje is gestoken. Om u toegang tot de exclusieve artikelen en de digitale krant (e-paper) te geven dient u eenmalig uw gegevens te registreren op de website. Dat kan via het inlogscherm rechtsboven (poppetje met +) op de homepage of via de link www.nieuwsbladdekaap.nl/profile/user of www.stichtsecourant.nl/profile/user.

Wanneer deze stappen zijn voltooid, ontvangt u via het door u opgegeven e-mailadres een validatielink waarna ingelogd kan worden. Het proces is daarmee bijna voltooid.

Het enige wat nog moet gebeuren is uw abonnement koppelen aan de zojuist doorgevoerde registratie.

U hebt daarvoor uw abonneenummer danwel relatienummer nodig en uw postcode. Met deze twee gegevens kunnen we uw toegang activeren, waarna de registratie voltooid is. We hebben het relatienummer per mail toegestuurd aan abonnees van wie wij het mailadres hebben. Abonnees die hun relatienummer niet weten, kunnen mailen naar service@bdu.nl met hun postcode en huisnummer, dan reageren wij met het relatienummer.

U kunt ook HIER klikken. Dan kunt u een pdf downloaden waarin de stappen die u moet volgen staan beschreven.

De redactie van Nieuwsblad De Kaap en Stichtse Courant wenst u veel leesplezier!

advertentie
advertentie