Enquêtes over welzijn van Heuvelrugse jeugd verlengd

24 apr, 14:46 Zorg
Edith Hazelzet
Overzicht van een deel van de publicaties van de laatste maanden in Nieuwsblad De Kaap en De Stichtse Courant.
Overzicht van een deel van de publicaties van de laatste maanden in Nieuwsblad De Kaap en De Stichtse Courant.

HEUVELRUG Hoe is het met je kinderen? Dat kun je tot 17 mei laten weten via onderzoekjeugdzorgheuvelrug.nl. Kinderen van 12-18 jaar kunnen ook zelf meedoen. De voorlopige resultaten laten een hoge respons zien in Driebergen en Leersum, vooral wat betreft kinderen in de basisschoolleeftijd. De deelname van middelbare scholieren is tot nu toe laag. Om andere dorpen en groepen een kans te geven om zich alsnog te laten horen, zijn de enquêtes met een maand verlengd.

Met een doorlooptijd van anderhalve week is Stichting PUUHR tevreden over de behaalde deelname bij de jeugdzorgpraktijken (82 procent), en bij de huisartsen (35 procent). De ouders vulden tot nu toe ruim driehonderd keer de uitgebreide vragenlijsten in over hun kinderen, bij de jeugd zelf gaat het om enkele tientallen keren. Richtinggevend vindt PUUHR de voorlopige resultaten zeke..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.