Superblij was het gezin met 1 minuut shoppen als hoofdprijs aangeboden door Jumbo Van Veldhuizen.
Superblij was het gezin met 1 minuut shoppen als hoofdprijs aangeboden door Jumbo Van Veldhuizen. Jumbo van Veldhuizen

Shop en win: wekelijks kans op mooie prijzen bij decemberactie winkeliers Driebergen

7 december 2023 om 10:30 Zakelijk

DRIEBERGEN Na het grote succes van vorig jaar organiseert Ondernemersvereniging IN-Driebergen weer een decemberactie. Wie in deze maand iets koopt bij een Driebergse ondernemer, aan de Traaij, op het Kerkplein of in Winkelcentrum De Sluis; bij allemaal maak je kans om iets te winnen. Doe ook mee!

door Babs Bouwman

Ruim 45 winkels in Driebergen doen mee: ze zijn te herkennen aan de actieposter bij de ingang. Bij iedere aankoop van 15 euro of meer, krijg je bij de kassa een voucher. Daarop kun je naam, emailadres en telefoonnummer invullen en de voucher afgeven bij één van de inleverpunten. Werk je liever online: iedere voucher heeft een unieke code die je kunt invoeren op www.nieuwsbladdekaap.nl/decemberactie. Doe dat voor zondagavond 20.00 uur als je mee wil doen met eerstvolgende trekking. Later activeren kan ook: dan ding je gewoon een weekje later mee met de prijzen. Er valt van alles te winnen want alle deelnemende winkels bieden prijzen aan.

De actie duurt van 4 december tot 16 januari en de eerste trekking vindt plaats rond 11 december 2023. Wekelijks worden de winnaars bekend gemaakt op www.nieuwsbladdekaap.nl en op de uitslagenpagina in deze krant. Wie iets gewonnen heeft, ontvangt een bevestigingsmail waar in de prijs staat en bij welke ondernemer die opgehaald kan worden: dat kan tot uiterlijk 31 januari 2024.

HOOFDPRIJZEN

Er zijn ook nog fantastische hoofdprijzen te winnen die aan het einde van de actie getrokken worden. JUMBO van Veldhuizen aan de Sluis heeft voor de gelukkige winner maar liefst één hele minuut gratis winkelen beschikbaar gesteld voor deze actie. Patricia van Veldhuizen van Jumbo Van Veldhuizen: ,,Vorig jaar won een jong gezin de hoofdprijs. De kinderen juichten voor hun papa die door de winkel aan het rennen was”. Patricia vindt het een heel leuk event en extra fijn om te zien als de prijs goed uitpakt en iemand met een volle boodschappenkar naar huis gaat. BDUmedia, de uitgever van Stichtse Courant en Nieuwsblad de Kaap stelt de andere hoofdprijs ter beschikking: een ballonvaart voor twee personen over onze mooie Utrechtse Heuvelrug. Wie wil dat niet?

(de tekst gaat onder de foto verder)


Patricia van Veldhuizen van Jumbo van Veldhuizen en Ralph van den Burg van Kapsalon Rob. - Babs Bouwman

LOKAAL WINKELEN

Patricia van Veldhuizen en Ralph van den Burg zijn actieve ondernemers IN-Driebergen. ,,Als winkeliersvereniging willen wij het lokaal winkelen onder de aandacht brengen”, legt Patricia uit. Op welke manieren inwoners getriggerd kunnen worden om hun boodschappen lokaal te doen. Daar bedenken ze deze leuke acties voor. Immers lokaal winkelen heeft vele voordelen. Denk eens aan de persoonlijke aandacht die je krijgt en de goede klantenservice. Lokaal is er een uniek aanbod en variëteit aan leuke winkels in plaats van grote winkelketens die allemaal op elkaar lijken. Een levendige winkelstraat wil ook wel wat, want dat houdt het dorp gezellig. Tot slot is lokaal kopen ook milieubewust. ,,Wij hopen dat mensen zich bewust zijn van het feit dat ze met hun aankopen ondernemers steunen”, legt Ralph uit. Hij voegt er nog aan toe dat alle ondernemers uit Driebergen wel een of meer (sport)clubs sponsoren: ,,Het zou mooi zijn als je elkaar kunt helpen.”

Niet iedereen weet dat de Driebergse ondernemers veel doen om het dorp leuker te maken. Zo zorgen zij ervoor dat er ieder jaar weer prachtige bloemenbaskets hangen aan de lantarenpalen en dat grote bloembakken gevuld zijn. In deze tijd van het jaar hangen zij de feestverlichting op en zetten ze kerstbomen neer in de winkelstraten en met koningsdag tot en met Bevrijdingsdag hangen er vlaggetjes. Naast deze leuke decemberactie, organiseren ze de inmiddels bekende raceweken, waarbij je je kassabonnen inlevert en kans maakt op geweldige prijzen. Allemaal leuke acties waarbij de winkels iets teruggeven aan het winkelend publiek: als dank voor hun aankopen.

Met hun aankopen steunen mensen de ondernemers

Veel inwoners van Driebergen maakten het zomerse evenement Driebergen aan Zee mee: een festival met muziek en lekker eten. Dansen op het strand midden in het dorp en voor de kleintjes waren er kinderspelletjes. De Driebergen Art route ieder jaar in juni is ook een leuk event, waarbij kunstenaars een werk tentoonstellen bij een van de winkeliers. Patricia: ,,Een kunstenaar maakte voor mijn filiaal een mooie reeks schilderijtjes van winkelproducten met grappige woordspelingen.” Ze is er nog steeds enthousiast over. Tijdens dat art-weekend is er voor de kinderen een ‘petit mon martre’, waarbij ze iets leuks kunnen (be)schilderen. Alle zaterdagen in aanloop naar Sinterklaas lopen er pietjes door het dorp om strooigoed aan kindertjes uit te delen. Al deze leuke dingen worden georganiseerd door de lokale winkels en het is geweldig dat ze dat allemaal doen om het dorp leuker te maken.

Doe ook mee aan de ‘Shop en Win-actie’. December is de cadeautjesmaand dus sla je slag. Laat je verrassen door de veelzijdige winkels die het dorp rijk is en kijk wat ze te bieden hebben. Ralph en Patricia hopen op veel blije klanten en ze wensen iedereen hele vrolijke decemberdagen.

Meer informatie op de Facebook- en Instagram-accounts van In-Driebergen

Dit artikel wordt u aangeboden door Ondernemersvereniging IN-Driebergen. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

Babs Bouwman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie