Patricia van Veldhuizen van de Jumbo, midden Nelleke van der Kruk (prijswinnaar) en rechts Ralph eigenaar van Kapsalon Rob.
Patricia van Veldhuizen van de Jumbo, midden Nelleke van der Kruk (prijswinnaar) en rechts Ralph eigenaar van Kapsalon Rob. BDUmedia

Nelleke van der Kruk wint Shop & Win-actie

2 maart 2023 om 13:14 Zakelijk

DRIEBERGEN Nelleke van der Kruk is de winnaar van de Shop & Win actie van de ondernemersvereniging InDriebergen. Zij mag gratis in een luchtballon stappen en uit de hoogte de regio overzien. Vorige week kreeg ze haar prijs officieel uitgereikt uit handen van Patricia van de Jumbo en Ralph van Kapsalon Rob. Ze noemde het een ‘kers op de taart’, omdat ze vorig jaar een intensieve ingreep heeft ondergaan waarvan ze nog herstellende is.

De Shop & Winactie van zo’n 75 Driebergse ondernemers samen met NieuwsbladdeKaap.nl/StichtseCourtant.nl is een groot succes geworden. De actie begon de laatste week van november en liep tot de eerste week van januari. Wie in die tijd inkopen deed bij de deelnemende ondernemers, maakte wekelijks kans op vele prijzen. En daarnaast maakten deelnemers ook nog eens kans op één van de hoofdprijzen die aan het eind van de actie werden verloot.

Bij besteding van minimaal 15 euro bij een deelnemende ondernemer ontving de klant een voucher waarmee één van de vele prijzen tijdens de wekelijkse prijstrekking kon winnen. Elk voucher kende een unieke actiecode die men in kon leveren of invoeren op internet.

IN HAAR NOPJES

Patricia van Veldhuizen, eigenaar van de Jumbo in Winkelcentrum De Sluis, is in haar nopjes met de actie. Zelf stelde Jumbo Veldhuizen twee minuten gratis winkelen voor als een van de hoofdprijzen. 

Meer dan tien procent van de deelnemende ondernemers blijkt gevestigd te zijn op De Sluis. Van Veldhuizen: ,,Sinds maart 2018 ben ik samen met mijn man Patrick van Veldhuizen ondernemer van de Jumbo en de Primera in Driebergen. Met veel plezier proberen wij elke dag weer een topprestatie neer te zetten en het onze klanten naar de zin te maken. Bij Jumbo geloven we dat boodschappen doen wél leuk kan zijn. We willen je iedere dag verrassen met de unieke combinatie van een groot assortiment én de beste service én euro’s goedkoper. Daar kun je op rekenen dankzij onze 7 Zekerheden. Wij zijn euro’s goedkoper, bieden service met een glimlach, we zijn er voor ál je boodschappen, vers is ook echt vers, het is vlot winkelen, niet tevreden, dan geld terug en jouw wensen staan centraal. Met deze unieke beloften én garanties doen we wat we beloven. Iedere dag opnieuw.”

Ondernemersvereniging InDriebergen toont dat het winkelgebied zowel in het hart van het dorp alsook Winkelcentrum De Sluis bruisend en gevarieerd zijn en de moeite van het bezoeken waard. Ook in een periode dat er minder prijzen te verdienen zijn.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie