Willem Baaij, Bastin Hofman en Adriaan Stoltenkamp.
Willem Baaij, Bastin Hofman en Adriaan Stoltenkamp. Fit4all

Fysiotherapie Stoltenkamp gaat samen met Fit4all

8 september 2022 om 15:13 Zakelijk

DOORN Sinds mei dit jaar valt Fysiotherapie Stoltenkamp onder de paraplu van Fit4all Fysiotherapie & Sport. Eigenaar Adriaan Stoltenkamp is nog steeds werkzaam in ‘zijn’ praktijk, maar in de toekomst gaat hij het rustiger aan doen. Mede-eigenaar en fysiotherapeut Bastin Hofman van Fit4all ziet de komst van Stoltenkamp en de positieve samenwerking de daaruit voortvloeit als een aanwinst voor zijn praktijk.

Bastin: ,,Sinds mei zijn we in onze praktijk bezig om het dorp en de cliënten te leren kennen. Wat zijn de wensen en de behoeften? Waar moeten we extra op letten? Juist daarom is het zo prettig dat Adriaan nog volop in de praktijk aanwezig is. Zo willen we de komende periode al onze werkzaamheden naadloos in elkaar laten overvloeien. De naam verandert, de kern blijft.’’

SPECIALISATIE Adriaan Stoltenkamp is zo’n veertig jaar geleden begonnen met zijn fysio-praktijk in Doorn en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in manuele therapie, echografie, shockwave en EPTE. En hij heeft van oudsher veel aandacht voor en ervaring met COPD, artrose en hartrevalidatie.

Bastin: ,,Adriaan gaat het in de eerste helft van volgend jaar wat rustiger aan doen en daarom zijn we nu al bezig om de bestaande knowhow te versterken en uit te breiden. Als nieuwe therapeuten zich aanmelden, inventariseren we welke specialisaties ze hebben en wat men wil. Het formeren van zo’n nieuw team biedt keuzes te over.’’

VESTIGINGEN Fit4all kent vestigingen in Wijk bij Duurstede, Langbroek en nu ook Doorn. In de praktijk vullen de medewerkers van Stoltenkamp het huidige team van Fit4all elkaar naadloos aan. Het team is inmiddels uitgebreid met fysiotherapeut Willem Baaij. Hij werkt graag in de sport en krijgt daar alle kansen voor. Willem fungeert nu al als aanwinst. Hij heeft actief gevoetbald bij SVL en in het komende studiejaar is hij gekoppeld aan voetbalvereniging DEV. Hier brengt hij zijn master opleiding tot sportfysiotherapeut volop in de praktijk. Bastin voegt daar met zijn achtergrond als manueel therapeut en psychosomatisch fysiotherapeut extra kennis aan toe.

Bastin: ,,We beschikken over een oefenzaal in Doorn met zo’n twaalf toestellen. Daar trainen maximaal zes personen, dan is het vol. Het is een wens om in de toekomst over wat meer ruimte te beschikken. In de huidige zaal trainen mensen met en zonder blessure en met en zonder klachten. Altijd onder toezicht van een fysiotherapeut die ieder op persoonlijke wijze begeleidt. En er is veel ruimte voor nog veel meer oefeningen, onze therapeuten zijn wat dat betreft creatief en oplossingsgericht ingesteld.’’

Naast de inzet en knowhow verzorgt Fit4all ook behandelingen aan huis. Menig fysiotherapeut werkt regelmatig bij al dan niet oudere cliënten aan huis en stapt daarvoor op de fiets in plaats van in de auto. Ze zijn te herkennen aan opmerkelijke Fit4all fietsen. Fit4all is flexibel op alle fronten.

Informatie: Fit4all Fysiotherapie & Sport, Koninginneweg 4, 3941 DP Doorn. Meer informatie via www.fit4all.nl of 0343-431111.

Dit artikel wordt u aangeboden door Fit4all Fysiotherapie & Sport. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie