DriebergenFIT (v.l.n.r.) Editha Voskuil, Marijke van der Scheer, Emilie Gijsman, Onno van Heelsbergen, Joanneke Heere, Ina van Rheenen.
DriebergenFIT (v.l.n.r.) Editha Voskuil, Marijke van der Scheer, Emilie Gijsman, Onno van Heelsbergen, Joanneke Heere, Ina van Rheenen. Niranyana Jayamary
Advertorial

Fysiotherapeuten maken Driebergen fitter

17 december 2020 om 14:00 Zakelijk

DRIEBERGEN Twee praktijken voor fysiotherapie gaan verder onder één naam: DriebergenFIT. Eigenaar van Fysiotherapie Valkenkamp Marijke van der Scheer neemt, samen met haar collega Emilie Gijsman, Fysiotherapie MCD op de Schippersdreef over. Door bundeling van de kwaliteiten kunnen ze vanuit twee locaties hun patiënten nog beter van dienst zijn. Het samengaan is niet verwonderlijk, want beide praktijken werken met dezelfde visie: laagdrempelige zorg leveren met aandacht voor de patiënt.

Hun missie is Driebergen FIT: de fysiotherapeuten willen er op een laagdrempelige manier zijn voor iedereen in de wijk. ,,Wij kijken naar het totaalplaatje, want soms zijn er andere oorzaken voor klachten”, aldus Editha Voskuil, oud eigenaar van fysio MCD. Samen met Ina van Rhenen werkte zij bijna veertig jaar in hun praktijk. Beide dames zijn blij met de overname. ,,We komen er nu sterker uit omdat we een mooie mix hebben van ervaring en nieuwe inzichten”, vertelt Voskuil. Naast behandeling van spier- en gewrichtsklachten vindt DriebergenFIT ouderenzorg en aandacht voor kwetsbare mensen in de wijk heel belangrijk. Zo kunnen ze mensen aan huis behandelen en ze tips of (beweeg)adviezen geven.

HERSTEL DriebergenFIT is er voor jong en oud. Je kunt zonder verwijzing van de huisarts een afspraak maken. ,,Wij behandelen ook veel mensen met sportblessures en rugklachten”, vertelt Van der Scheer. ,,Zo merken we dat veel mensen voor dry needling komen.” Een specialisatie waar ze in korte tijd goede resultaten mee bereiken.

DriebergenFIT is nog vele andere specialismen rijk. De fysiotherapeuten kijken goed naar wat iemand nodig heeft. Wat Van der Scheer betreft gaat dat verder dan de klacht alleen. Als leefstijlcoach adviseert ze ook over gezonde leefstijl. Daarbij gaat het niet alleen over gezonde voeding, afvallen en bewegen, maar ook over aanpak van stress en slaapproblemen.

SCAN In januari kan iedereen zich aanmelden voor een gratis Fysiofitheidsscan. Naast de mate van fitheid rolt daar een persoonlijk beweegadvies uit. Een mooi aanbod van DriebergenFIT om het nieuwe jaar te beginnen. Mail naar: info@driebergenfit.nl of bel 0343-517675 / 0343-512837. Whatsapp: 06-31260139.

Meer informatie op www.driebergenfit.nl 

door Babs Bouwman

advertentie
advertentie