Het team van Borghese: Christine, Desmond, René, Elvira, Jasper en Marco.
Het team van Borghese: Christine, Desmond, René, Elvira, Jasper en Marco. Steven Colin
De Etalage

Ook verduurzaming kan worden gefinancierd

Zakelijk

DRIEBERGEN Veel mensen willen hun huis verduurzamen, maar weten niet hoe je dat kunt financieren. Borghese Financiën & Assurantiën bespreekt dit actuele onderwerp als mensen een hypotheek willen afsluiten of oversluiten. En regelen vervolgens alles van A tot Z. Een hele zorg minder.

Borghese Financiën & Assurantiën, waar Desmond Stevens, Marco Pot en Jasper van der Heide aan het roer staan, is al sinds 1998 een begrip op de Utrechtse Heuvelrug en verre omstreken. ,,Mensen die uit de buurt komen vinden het heel makkelijk dat we om de hoek zitten”, vertelt Desmond Stevens. Iemand die een korte vraag heeft, loopt even binnen voor een kop koffie en wordt meteen geholpen.

ONTZORGEN Ontzorgen, dat is wat deze specialist op gebied van financieringsvraagstukken doet. Dat begint al bij het koopcontract. ,,Wij controleren of alles klopt met de gegevens en de termijnen”, licht Stevens toe. In overleg kiezen ze een notaris, regelen zij de taxatie en vergelijken ze alle aanbieders met hun tarieven en voorwaarden. ,,Ons hypotheekadvies staat nooit op zichzelf”. Borghese kijkt ook naar de toekomst en wat een hypotheek bijvoorbeeld voor iemands pensioen betekent. Vervolgens regelen ze alles wat nodig is, inclusief de belastingaangifte in het jaar dat het huis gekocht is. Daarnaast pakken ze ook nog alle verzekeringen op, die bij de hypotheek horen, met betrekking tot arbeidsongeschiktheid, overlijden of werkeloosheid. Het huis zelf en de inboedel worden uiteraard niet vergeten. Eigenlijk houdt Borghese alles nog een keer tegen het licht: ook de auto- en reisverzekering.

Als onze klanten schade hebben, willen wij dat ze goed geholpen worden

CONTROLE Stevens: ,,Periodiek controleren wij al onze producten. Niet alleen de premie. Het kan voorkomen dat de voorwaarden verslechteren terwijl de premie toch omhoog gaat”. In dat geval informeren zij al hun klanten en adviseren ze over een alternatief. Overigens gaat Borghese niet voor goedkope en uitgeklede producten. ,,Als onze klanten schade hebben, willen wij dat ze goed geholpen worden”, vindt Desmond. Niks vervelender als je er achter komt als iets niet gedekt is door de verzekering. Daarom gaat Borghese niet per sé voor het goedkoopste, maar wel het beste product.

Begin april verhuist het kantoor een paar deuren verderop in de Kampweg. Een ruim pand voor het hele team: alles op één plek. Van harte welkom om binnen te lopen voor een kennismaking: Desmond en zijn collega’s juichen dat toe.

Wie al klant is en minder tijd heeft, kan gebruik maken van de app. Reuze handig voor het melden van schades, het doorgeven van een wijziging of het opzoeken van noodnummers. Ook vindt men daar het laatste nieuws op het gebied van financiën en verzekeringen. Borghese neemt complexe materie uit handen: een geruststellende gedachte.

Borghese Financien & Assurantien, Kampweg 25, 3941 HC Doorn. Telefoon 0343-533339 of www.borghese.nl

Door Babs Bouwman

advertentie
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 2 uur geleden
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 4 uur geleden
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 6 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Maarn op weg naar duurzame wijken 10 uur geleden
Afbeelding
Open tuin bij Hindersteyn gisteren
Afbeelding
Burgemeester Naafs sluit woning in Doorn 29 jun, 13:47
PREMIUM
Afbeelding
Onrust rond varkensbesluit; politieke zorgen over uitbreiding veehouderij 29 jun, 12:33