Financieel vragenuurtje bij Borghese

25 oktober 2011 om 00:00 Nieuws

DOORN - Tijdens de 'Week van het geld' organiseert Borghese het gratis Financieel vragenuurtje voor consumenten. Tijdens het vragenuurtje kunnen consumenten binnenlopen met algemene vragen over hun financiën. Consumenten kunnen zo te weten komen wat bijvoorbeeld verantwoord lenen is, hoe een pensioen is opgebouwd of waar je op moet letten bij een autoverzekering.

In de Week van het geld (van 7 tot en met 11 november) worden landelijk educatieve activiteiten georganiseerd voor jongeren tot twaalf jaar. Want jong geleerd is oud gedaan. Maar ook volwassenen kunnen vragen hebben over geld en financiën. De financieel planners van Borghese helpen hen graag de vragen te beantwoorden.

Borghese houdt de vragenuurtjes op de volgende dagen: maandag 7 november 13.00 tot 17.00 uur; dinsdag 8 november 13.00 tot 17.00 uur; donderdag 10 november 17.00 tot 20.00 uur; vrijdag 11 november 13.00 tot 17.00 uur. Het adres is Velperengh 2b in Doorn.

De Week van het geld is een initiatief van Wijzer in geldzaken, een partnership van het ministerie van Financiën en diverse organisatie op financieel gebied. Borghese is lid van Adfiz, de brancheorganisatie voor onafhankelijk financieel adviseurs. Adfiz is partner van Wijzer in geldzaken en ondersteunt de week van het geld met tal van activiteiten.

Meer informatie is te vinden op : www.wijzeringeldzaken.nl, www.geldexamen.nl en www.weekvanhetgeld.nl. Borghese Financiën & Assurantiën is een onafhankelijk allround financieel dienstverlener en adviseert, ondersteunt en begeleidt ruim tweeduizend consumenten en bedrijven in midden Nederland.

advertentie
advertentie