Heart of Flowers is aangesloten bij de duurzame bloemistengroep.
Heart of Flowers is aangesloten bij de duurzame bloemistengroep. Babs Bouwman

Haal kerst in huis bij Heart of Flowers

Zakelijk

DOORN Prachtige amaryllissen, een mooi kerstboeket, leuke winterse takken met bessen of katjes. Wat dacht je van een kerstster, een kerstkrans voor op de deur of in de tuin voor de vogels? Wat je ook zoekt om je huis of terras aan kleden in deze decembermaand: je slaagt beslist bij Heart of Flowers. Geen doorsnee dingen, want daar houdt eigenaresse Aritha van de Braak niet van. Maar wel mooie planten en bloemen van hoge kwaliteit. Sinds kort is Heart of Flowers aangesloten bij de duurzame bloemistengroep. Daardoor weet je zeker dat je eerlijke bloemen koopt. Echt fijn, want hiermee draagt Heart of Flowers een steentje bij aan een betere toekomst.

door Babs Bouwman

De knusse bloemenzaak aan de dorpsstraat 33 in Doorn is rijkelijk gevuld met veel kerstbloeiers. Zin om iets gezelligs in huis te halen voor kerst of oud & nieuw? Het is fijn dat bloemisten open mogen blijven, dus het kan nog. De verkopen zijn wel buiten, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Want je kunt Heart of Flowers altijd bellen als je iets wilt bestellen. Bezorging in Doorn vanaf € 15,- is overigens gratis. Bij iedere aankoop doe je mee aan de Shop & Win actie. Vul je naam in op de voucher en wie weet val je in de prijzen. Dat is nog eens een leuk extraatje!

Bij Heart of Flowers kun je ook terecht voor een rouwboeket in allerlei vormen: hand gebonden, biedermeier of een krans. ,,Een rouwboeket geeft troost voor de nabestaanden en toont de liefde voor de overledene”, vertelt Aritha. Mooi om als laatste gebaar iets mee te geven aan een overledene, vindt de bloemiste.

Gelukkig zijn bloemen ook vaak een uiting van vreugde, zoals bijvoorbeeld bij een huwelijk. Een prachtig bruidsboeket is daar een belangrijk onderdeel van. Aritha van de Braak vindt het bijzonder om met bloemen iets te kunnen bijdragen aan de mooiste dag in iemands leven. Bijpassende corsages, aankleding van een trouwprieel of miniboeketjes voor de stoelen maken het helemaal compleet.

Bij Heart of Flowers ben je welkom voor alles op bloemengebied. Ook voor advies of een gezellig praatje. Bel gerust je bestelling door of kom even langs. Rondneuzen in het knusse dorpsbloemenwinkeltje kan nu even niet. Maar de buitenverkoop gaat gewoon door: welkom!

Informatie: Heart of Flowers, Dorpsstraat 33, Doorn, @HeartofFlowersDoorn, T: 06 - 11486755.

Deze advertorial wordt u aangeboden door Heart of Flowers. Ook profiteren van het grote bereik van de print- en online kanalen van Nieuwsblad De Kaap/Stichtse Courant? Neem dan contact op met Erik van Dijk (06-21261005, e.v.dijk@bdu.nl).

advertentie
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 6 uur geleden
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 8 uur geleden
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 10 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Maarn op weg naar duurzame wijken 14 uur geleden
Afbeelding
Open tuin bij Hindersteyn 29 jun, 16:49
Afbeelding
Burgemeester Naafs sluit woning in Doorn 29 jun, 13:47
PREMIUM
Afbeelding
Onrust rond varkensbesluit; politieke zorgen over uitbreiding veehouderij 29 jun, 12:33