Technivorm wil uitbreiden; Sport & Health Workout verhuist naar Leersum - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Technivorm wil uitbreiden; Sport & Health Workout verhuist naar Leersum

8 jan, 07:10 Zakelijk
Wilco Willemse
Dennis van Dijk is bezig met de laatste opruimwerkzaamheden in Amerongen.
Dennis van Dijk is bezig met de laatste opruimwerkzaamheden in Amerongen.

AMERONGEN Na 26 jaar komt er een einde aan de fitnessactiviteiten op Industrieweg Noord 4c. Duizenden mensen uit Amerongen en omgeving hebben daar hun calorieën verbrand en zweetdruppels achtergelaten. Het pand is vorig jaar in bezit gekomen van ‘de buurman’ Technivorm. Zij maken al sinds jaar en dag koffiezetapparaten in Amerongen en groeien uit hun jas. De op handen zijnde uitbreiding betekent dat de productiefaciliteit en bijbehorende werkgelegenheid voor Amerongen behouden blijft.

Het sportcentrum is in de 26 jaar in handen geweest van vier verschillende eigenaren. ‘Zenner Fitcentrum’ was de eerste. Helma: ,,In Leersum hadden we al een succesvolle dansschool waar we ook aerobicslessen gaven. Uitbreiden in de regio met ook fitnessfaciliteiten was toen onze wens en dat hebben we in 1995 gerealiseerd in Amerongen. Dat verliep niet helemaal zoals gehoopt. Onze aandacht verde..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.