Sport maakt pas op de plaats: ‘Dit moet niet het hele seizoen duren’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Sport maakt pas op de plaats: ‘Dit moet niet het hele seizoen duren’

2 okt, 07:30 Corona
Pixabay
Wethouder Chantal Broekhuis: ,,Als we de touwtjes nu even strak aantrekken, kunnen we ze hopelijk snel weer wat laten vieren."
Wethouder Chantal Broekhuis: ,,Als we de touwtjes nu even strak aantrekken, kunnen we ze hopelijk snel weer wat laten vieren."

HEUVELRUG Het extra maatregelenpakket om het coronavirus terug te dringen, behelst ook aanpassingen voor de sportverenigingen in onze gemeente. De extra maatregelen zijn erop gericht om de kans op grote drukte en het aantal sociale contactmomenten tussen mensen te beperken, zonder de samenleving en de economie op slot te doen.

In tegenstelling tot de maatregelen voor de horeca, gelden bij sportbeoefening geen beperkingen in aantallen. De maatregelen vanaf 1 juli blijven van kracht. Vanaf afgelopen dinsdag moet de kantine gesloten blijven en zijn toeschouwers niet welkom tijdens trainingen en wedstrijden.

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.