Toch een dahliafestijn in Leersum - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Toch een dahliafestijn in Leersum

6 aug, 11:00 Evenementen
Pieter van Doorn
De informatiedoeken hangen inmiddels: Mozaïekententoonstelling in De Binder.
De informatiedoeken hangen inmiddels: Mozaïekententoonstelling in De Binder.

LEERSUM In augustus heerst er corsokoorts in Leersum. Helaas gooide een andere ziekte dit jaar roet in het eten van de organisatie van het grootse evenement van Utrechtse Heuvelrug. Eind maart werd de knoop al doorgehakt: geen bloemencorso in 2020. Nota benen op dezelfde dag dat de bloemenkoningin online gepresenteerd werd. Een bijzonder jaar dus, niet alleen voor het bestuur maar ook voor de vele honderden vrijwilligers die het bloemenfestijn jaarlijks mogelijk maken.

Het bestuur van Stichting Organisatie Bloemencorso Leersum heeft nog geprobeerd een kleinschaliger corso neer te zetten, maar het werd al snel duidelijk dat dat met de huidige maatregelen niet ging lukken. Een alternatief idee om bouwers en publiek toch een klein evenement te geven kreeg wel groen licht en dus is er in het weekend van 21, 22 en 23 augustus een tentoonstelling van mozaïeken. Op ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.