Aldi-verhuizing naar de Appelgaard is kansloos

25 september 2020 om 11:06 Winkels Aldi
Afbeelding

DRIEBERGEN De Heuvelrugpolitiek geeft geen duimbreed toe aan supermarkt Aldi. Zes van de zeven raadsfracties weigeren om de noodzakelijke verklaring van geen bezwaar af te geven voor de bouw van een nieuwe winkel aan de Appelgaard. Dat bleek donderdagavond tijdens een oordeelvormende raadsbijeenkomst over de al jarenlang slepende kwestie. Alleen de SGP ziet geen overwegende bezwaren in de Aldi-verhuizing.

Ook de vorige poging van Aldi om zijn filiaal aan de Traaij te verkassen naar de Appelgaard, strandde in de Doornse raadzaal. De hardnekkigheid waarmee de Duitse discounter opnieuw om toestemming vroeg, heeft de partijen niet op andere gedachten gebracht. Integendeel zelfs. De politiek lijkt eerder zijn hakken in het zand te hebben gezet.

ONGEWENST ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.