Aldi-advocaat voert druk op: ‘Supermarkt wil geen regiofunctie’

21 september 2020 om 12:36 Winkels Aldi
Afbeelding

DRIEBERGEN Supermarkt Aldi ontkent dat het op de aangekochte nieuwbouwlocatie aan de Appelgaard een winkel met een regionale functie wil openen. Critici vrezen dat Aldi na de voorgestelde verhuizing meer klanten van buiten Driebergen wil trekken. Maar in een brief aan de Heuvelrugpolitiek ontkent de Duitse discounter dat in alle toonaarden. 

Aldi-advocaat Hugo Doornhof schrijft bovendien dat de Appelgaard het toekomstige verkeersaanbod best kan verwerken. Verkeerstellingen zouden dat hebben aangetoond. Van de zijde van boze omwonenden klinkt echter veel kritiek op die tellingen. Die zouden een veel te rooskleurig beeld geven van de werkelijke verkeersdrukte.

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.