Aldi wil eindelijk duidelijkheid over verhuizing - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Aldi wil eindelijk duidelijkheid over verhuizing

8 sep, 12:04 Winkels
Aldi Nederland
Afbeelding

DRIEBERGEN Het dossier rond de verhuizing van supermarkt Aldi van de Traay naar de Appelgaard kan nog steeds niet worden gesloten. Het bedrijf wil al sinds 2012 een nieuwe winkel bouwen op de plek waar de autohandel van John Johannes is gevestigd. Maar omwonenden en belangenorganisaties verzetten zich fel. Mede daardoor bleef ook de Heuvelrugpolitiek tegenstribbelen.  

Twee jaar geleden nog weigerde de gemeenteraad om de aanvraag van Aldi goed te keuren. Er moet eerst een centrumvisie komen, vonden de meeste partijen. Daarin moet duidelijk worden gemaakt, of een supermarkt wel de beste invulling is voor deze locatie. Verschillende critici zien liever woningbouw aan de Appelgaard verschijnen. De centrumvisie is echter nog steeds niet klaar en de Duit..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.