Nieuw vakantiehuis geopend in Doorn: ‘Vakantie moet voor elk mens mogelijk zijn’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Nieuw vakantiehuis geopend in Doorn: ‘Vakantie moet voor elk mens mogelijk zijn’

6 jul, 07:17 Recreatie
Patricia Haighton
Cor Loeffen, Giesbers Bouw, ex-kankerpatiëntje Vera en dr. Wouter Kollen, Prinses Máxima Centrum openen vakantiehuis de Zon.
Cor Loeffen, Giesbers Bouw, ex-kankerpatiëntje Vera en dr. Wouter Kollen, Prinses Máxima Centrum openen vakantiehuis de Zon.

DOORN Stichting Gaandeweg heeft zaterdag 2 juli een nieuw en bijzonder vakantiehuis in Doorn geopend. Dit huis is speciaal bedoeld voor gezinnen waarvan het kind op dat moment behandelingen ondergaat in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht, landelijk ziekenhuis voor kinderen met kanker.  

,,Ik ben heel blij dat wij vanaf nu gezinnen kunnen verwelkomen in dit nieuwe huis. En ik ben de partners die dit samen met ons hebben gerealiseerd bijzonder dankbaar. Zonder hen was het niet gelukt”, vertelt Jan-Joost Galesloot, voorzitter van Stichting Gaandeweg. 

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.