Een lekkere kop snert
Een lekkere kop snert Onbekend

Erwtensoep voor vakantiehuis “De Zon”

18 januari 2022 om 13:38 Maatschappelijk Deel je nieuws

In 2021 organiseerde de Rotaryclub Driebergen een zeer succesvolle Goede Doelen actie met de verkoop van erwtsensoep. Een Snertactie dus. We gaan nu in herhaling. Met de verkoop van de soep dienen we dit jaar twee goede doelen tegelijk.

Vakantiehuis “De Zon”

In Vakantiepark Het Grote Bos wordt momenteel, op initiatief van Stichting Gaandeweg, woning “De Zon” gebouwd. Het is een bijzonder vakantiehuis waarin gezinnen met een jong gezinslid met de diagnose kanker even tot rust kunnen komen. En als ze een weekje of lang weekend weg zijn, willen ze graag in de nabijheid van hun behandelend arts zijn. Want mocht er snel zorg nodig zijn, dan is het Prinses Maxima Centrum dichtbij.
De oplevering is in het voorjaar van 2022.
Door deelneming aan de actie draagt u bij aan de inrichting van het huis. Zie voor meer info https://www.gaandeweg.nl/nieuws/bouw-van-ons-nieuwe-vakantiehuis-van-start

Koek & Ei (https://www.koekeneidriebergen.nl/)

De erwtensoep wordt net als vorig jaar bereid door de medewerkers van Koek & Ei. Hiermee steunen we
Koek & Ei om ook in deze lockdowntijden de dagbesteding voor hun cliënten door te kunnen laten gaan.

Leden van Rotaryclub Driebergen gaan actief werven voor de verkoop van de erwtensoep. Mocht u niet worden benaderd, dan kunt u ook per e-mail een bestelling doen, uiterlijk op 1 februari.
De soep wordt dan op 12 februari bij u afgeleverd.. 

Kosten van de soep: € 8,50 per liter. 
Na aftrek van de kosten en dankzij inmiddels toegezegde sponsorbijdragen blijft er € 3,- netto opbrengst per liter snert over, die volledig aan Stichting Gaandeweg zal worden afgedragen.

Bij bestelling (via e-mail rd2@lbpsight.nl) graag opgeven hoeveel liter snert u wil ontvangen. Ook is er keuze tussen traditionele soep met worst of veganistische (tevens glutenvrije) erwtensoep. Vergeet niet uw naam en adres te vermelden.
 

advertentie
advertentie