Afbeelding
D66 Utrechtse Heuvelrug

Karin Oyevaar gekozen als lijsttrekker D66

Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022

HEUVELRUG De Algemene Afdelings Vergadering D66 Utrechtse Heuvelrug heeft Karin Oyevaar op 16 juni verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. De verkiezing vond plaats in De Binder in Leersum, waar voor het eerst weer een fysieke partijbijeenkomst kon worden georganiseerd.

Er waren geen tegenkandidaten, alle uitgebrachte digitale stemmen met uitzondering van één stem waren voor de huidige fractievoorzitter. Oyevaar was blij met dit resultaat en bedankte de aanwezigen voor het vertrouwen: ,,Fantastisch om met zoveel steun te zijn verkozen tot lijsttrekker.” Oyevaar gaat met veel enthousiasme samen met de actieve leden in de partij werken aan een goed verkiezingsresultaat voor D66 volgend jaar.

,,Het progressieve, nieuwsgierige en inclusieve geluid van D66 is belangrijker dan ooit”, vervolgt Oyevaar. ,,Samen gaan we er de komende maanden voor zorgen dat dat geluid tijdens de campagne (en daarna!) in alle dorpen van onze gemeente goed te horen is. We gaan voor gelijke kansen voor kinderen, betaalbaar wonen en een breed gedragen energietransitie en klimaatbeleid. En voor verbindende politiek die zich niet afspeelt in het gemeentehuis maar de mensen juist opzoekt. Want alleen door samen de juiste keuzes te maken, bouwen we de komende jaren effectief aan een duurzame toekomst van onze gemeente en voor onze inwoners.”

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 4 uur geleden
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 21 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 22 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 23 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01