Rob Jorg kandidaat-lijsttrekker VVD

Nieuws

HEUVELRUG - Het bestuur van de VVD Utrechtse Heuvelrug heeft zaterdag bekend gemaakt dat Rob Jorg kandidaat-lijsttrekker is voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. De VVD-leden kunnen op 29 oktober zijn voordracht bekrachtigen.

Rob Jorg (52) is getrouwd, heeft drie schoolgaande kinderen, woont in Driebergen en heeft economie gestudeerd in Amsterdam. Hij is business-consultant bij Atos Consulting en werkt als adviseur voor verschillende grote bedrijven. Daarvoor heeft hij bij uiteenlopende bedrijven gewerkt in commerciële functies. Ook binnen de politiek heeft Rob uiteenlopende ervaring. Als student was hij politiek actief binnen jongerentak JOVD. Op dit moment is hij al enkele jaren bestuurslid van de lokale VVD afdeling en zodoende ook goed op de hoogte van wat er speelt in de Heuvelrugse politiek. Hij is mede-initiator van de 'liberale visie 2030', een visie op een liberale gemeente Utrechtse Heuvelrug.

,,Het bestuur heeft, met Rob Jorg op plek één, voor een liberale kandidatenlijst gekozen met personen die veel maatschappelijke ervaring hebben en die midden in onze samenleving staan waardoor intensief contact met de samenleving wordt bevordert . Wie Rob Jorg en andere kandidaten wil ontmoeten kan komende zaterdag 19 oktober vanaf 10.00 uur terecht in de Reiziger in Driebergen (Traay 1), alwaar zij aanwezig zijn voor een 'Bij een liberaal op de koffie' gesprek, de nieuwe doorlopende serie informele ontmoetingen van de VVD Utrechtse Heuvelrug", aldus de partij.

De VVD afdeling Utrechtse Heuvelrug is op dit moment met zeven raadsleden de grootste partij in de gemeenteraad en vormt samen met de PvdA/GroenLinks en D'66 een coalitie.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 16 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 18 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 22 uur geleden
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01
Afbeelding
Nazomerconcerten in park van Huis Doorn 15 aug, 16:52