Rob Jorg kandidaat-lijsttrekker VVD

Nieuws

HEUVELRUG - Het bestuur van de VVD Utrechtse Heuvelrug heeft zaterdag bekend gemaakt dat Rob Jorg kandidaat-lijsttrekker is voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. De VVD-leden kunnen op 29 oktober zijn voordracht bekrachtigen.

Rob Jorg (52) is getrouwd, heeft drie schoolgaande kinderen, woont in Driebergen en heeft economie gestudeerd in Amsterdam. Hij is business-consultant bij Atos Consulting en werkt als adviseur voor verschillende grote bedrijven. Daarvoor heeft hij bij uiteenlopende bedrijven gewerkt in commerciële functies. Ook binnen de politiek heeft Rob uiteenlopende ervaring. Als student was hij politiek actief binnen jongerentak JOVD. Op dit moment is hij al enkele jaren bestuurslid van de lokale VVD afdeling en zodoende ook goed op de hoogte van wat er speelt in de Heuvelrugse politiek. Hij is mede-initiator van de 'liberale visie 2030', een visie op een liberale gemeente Utrechtse Heuvelrug.

,,Het bestuur heeft, met Rob Jorg op plek één, voor een liberale kandidatenlijst gekozen met personen die veel maatschappelijke ervaring hebben en die midden in onze samenleving staan waardoor intensief contact met de samenleving wordt bevordert . Wie Rob Jorg en andere kandidaten wil ontmoeten kan komende zaterdag 19 oktober vanaf 10.00 uur terecht in de Reiziger in Driebergen (Traay 1), alwaar zij aanwezig zijn voor een 'Bij een liberaal op de koffie' gesprek, de nieuwe doorlopende serie informele ontmoetingen van de VVD Utrechtse Heuvelrug", aldus de partij.

De VVD afdeling Utrechtse Heuvelrug is op dit moment met zeven raadsleden de grootste partij in de gemeenteraad en vormt samen met de PvdA/GroenLinks en D'66 een coalitie.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 1 minuut geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 3 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 6 uur geleden
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 1 jul, 11:46
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 30 jun, 16:00
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 30 jun, 13:31