Afbeelding
Foto: freepik

Maak bedrijfskleding kopen makkelijk met Bevazet!

8 juni 2023 om 15:00 Partnercontent

Wilt u met extra gemak de werkkleding van uw bedrijf beheren? Kies dan voor het Kleding Management Systeem van Bevazet! Dit systeem is ideaal voor bedrijven, zowel groot als klein, waar meerdere werknemers bedrijfskleding dragen. Het systeem komt in de vorm van een webapp, waardoor de aanschaf en het beheer van werkkleding een stuk makkelijker wordt. Als werkgever kunt u kiezen welke soorten kleding er in de app zichtbaar zijn, en in welke stijl deze worden aangeboden. Vervolgens kunnen medewerkers hierin zelf aangeven welke kleding zij willen bestellen en in welke maten. U kunt hierdoor een groot deel van het proces automatiseren! Het gebruik van de webapp is gratis, zonder abonnementskosten, en bij Bevazet kunnen wij u goed ondersteunen bij het opzetten van het systeem. Laat ons u helpen om het beheren en aanschaffen van werkkleding een stukje makkelijker te maken!

Ideal voor bedrijven

Het Kleding Management Systeem is ideaal voor bedrijven! Het bestellen en uitzoeken van bedrijfskleding kan veel tijd kosten, zeker wanneer er verschillende soorten werkkleding nodig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werkbroeken, werkjassen of werkshirts. Door een Kleding Management Systeem in te voeren, wordt u volledig ontzorgd en kunt u een groot deel van het proces automatiseren en gemakkelijker maken! De app kan helemaal worden aangepast aan de grootte van de organisatie, en is daardoor zowel voor grote als voor kleinere bedrijven geschikt. U kunt zelf een budget instellen waarmee medewerkers kleding kunnen bestellen. Wilt u dat zij ook daarbuiten kleding kunnen kiezen, waarvan de kosten voor eigen rekening zijn? Dat kan! U kunt de app dus helemaal naar uw eigen voorkeuren instellen. Weet u niet zeker wat u wilt? Wij denken graag met u mee, bijvoorbeeld tijdens het intakegesprek.

Alles met één app!

Wanneer u nu werkkleding wilt bestellen, zult u waarschijnlijk best veel tijd kwijt zijn aan het selecteren van de kleding en het doorgeven van de juiste maten. Wanneer u nieuwe werknemers krijgt, of wanneer oude kleding vervangen moet worden, moet dit proces elke keer opnieuw weer worden herhaald. Dat kost veel tijd en voelt omslachtig. Door een Kleding Management Systeem in te voeren, kunt u de werkkleding aanbieden in één handige webapp. U selecteert zelf welke kleding uw personeel kan bestellen, en voor welk budget dat kan. Vervolgens plaatsen zij gemakkelijk zelf hun eigen bestellingen. Medewerkers hebben eigen gepersonaliseerd account, waarin zij makkelijk hun maten en afleveradres opgeven of aanpassen. Ook ruilen of retourneren regelen werknemers gemakkelijk via hun eigen account. Daarnaast bevat de app voor elke organisatie laag een eigen omgeving, en per laag kunt u een bestelmanager instellen die het proces overziet. Zij kunnen de bestellingen definitief bevestigen. Zo bent u zeker van een goede controle, gaat alles via één app en hoeft u zich er zelf bijna niet meer mee bezig te houden.

Creeër een eigen huisstijl

Heeft u al een bepaald beeld bij hoe de kleding eruit moet zien, of wilt u deze graag bedrukken met uw eigen logo of andere personalisatie? Door een eigen huisstijl te kiezen kunnen al uw werknemers gemakkelijk kleding bestellen in de juiste kleur, stijl en met de juiste opdruk. Zo blijft de werkkleding een mooi geheel dat perfect past bij de stijl van uw bedrijf! Persoonlijker kunnen we werkkleding bijna niet maken. Heeft u nog geen duidelijk
beeld bij hoe de kleding eruit moet komen te zien, dan is dat ook geen probleem. Wij denken graag met u mee en adviseren waar dat nodig is.

Bepaal zelf hoe vrij u het systeem laat!

Bij het implementeren van het Kleding Management Systeem bepaalt u zelf hoeveel vrijheid u aan het systeem overlaat. Zo kunt u er voor kiezen om elke medewerker zijn eigen persoonlijke bestellingen te laten plaatsen, waar zij toegang tot hebben met een eigen inlog. Zo kunnen medewerkers goed zelf kiezen welke kleding zij nodig hebben en in welke maten. Wilt u dit liever aan één persoon over laten? Dan kiest u voor een algemeen portal voor alle bestellingen, welke wordt beheerd door één persoon. Medewerkers kunnen aan diegene de bestellingen doorgeven, waarna ze in het systeem worden geplaatst. Er is dan altijd één eindverantwoordelijke. U beslist dus zelf wat u het handigst vindt!

Interesse? Neem nu contact op!

Heeft u interesse in het Kleding Management Systeem van Bevazet? Deze handige tool is snel en gemakkelijk in te zetten, ook in uw bedrijf! U kunt met ons via de website contact opnemen, waarna wij bij u langskomen voor een intakegesprek. Tijdens deze eerste kennismaking selecteert u de bedrijfskleding waar uw werknemers uit mogen kiezen, en bepaalt u ook voor welk budget zij mogen besteden. Tijdens dit gesprek nemen wij ook alle maten van werknemers op en noteren wij op welke adressen de kleding moet worden afgeleverd. Daarna gaan wij aan de slag met een gepersonaliseerde webshop voor uw bedrijf, in uw eigen huisstijl! Daarna kunnen uw werknemers via deze shop gemakkelijk bedrijfskleding bestellen. Zo gemakkelijk is het invoeren van ons Kleding Management Systeem!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie