Afbeelding
Foto Freepik

De waarde van goede content

Partnercontent

Om ervoor te zorgen dat jouw website hoger in zoekmachines zoals Google komt te staan, is een online marketingstrategie enorm belangrijk. Goede content is heel waardevol, want de content op je website draagt in grote mate bij aan de vindbaarheid van je site in zoekmachines en bezorgen bezoekers daarbij een prettige leeservaring. Zo zorgt goede content ervoor dat mensen je website vinden en dat bezoekers je producten kopen. In dit artikel vertellen we je waarom content een belangrijke schakel is in een online marketingstrategie, en hoe SEO en SEA bij een internet marketing bureau worden aangevuld door goede content die is geschreven door contentspecialisten.

Met goede content heeft jouw bedrijf een toppositie

Goed vindbaar zijn is heel waardevol voor een bedrijf, of we nu spreken van een kleine onderneming of een grote keten. De vindbaarheid van je website verhoog je door in te spelen op zoekmachines. Content speelt hierin een belangrijke rol: door blogs en pagina’s te schrijven die prettig lezen, heb je meteen een streepje voor en door ook nog eens op een manier te schrijven die op zoekmachines inspeelt, vind jij de weg naar een toppositie.

Hoe wordt goede content geschreven?

SEO-content schrijven doe je niet alleen voor de gebruiker die jouw website bezoekt, maar ook om de relevantie van de content voor Google te vergroten. SEO betekent niet voor niets ‘zoekmachine optimalisatie’. Je gebruikt in de content een aantal zoekwoorden waarop de webpagina straks wordt gevonden. Een zoekwoord moet vaak genoeg in de content voorkomen om door een zoekmachine opgepikt te worden, maar niet zo overdreven veel dat je lezer erop afhaakt. Ook is het belangrijk dat de content echt waarde heeft voor de bezoeker van je website, anders zal die al snel weer wegklikken en naar iets anders op zoek gaan. Daarom wordt er vaak een marktonderzoek uitgevoerd, voordat een contentspecialist begint aan het schrijven van SEO-content.

Zo vergroot jij jouw online vindbaarheid

Voor de beste resultaten is het goed om een online marketingbureau in te schakelen. Semwerkt is zo’n marketing bureau in Hoorn. Naast SEO- en SEA-specialisten heeft Semwerkt ook contentspecialisten in huis, die voor jouw website mooie en waardevolle content schrijven. Verder helpen contentspecialisten je met het schrijven van blogs en artikelen, die je website sterker maken. Natuurlijk werkt het aanscherpen van de content op je website het beste als onderdeel van een volledige en weloverwogen marketingstrategie, waarin ook de overige aspecten van SEO en SEA (zoekmachine adverteren) een rol spelen. Een goed online marketingbureau helpt je met alle aspecten van online marketing. Neem daarom een online marketingbureau in de arm en vergroot je online vindbaarheid!

advertentie
Afbeelding
Streekvervoer gaat vanaf 6 februari vijf dagen staken
PREMIUM
Afbeelding
Opkomst van deelauto niet meer te stuiten, maar Utrechtse Heuvelrug blijft achter
PREMIUM
Afbeelding
144 jaar geschiedenis in een notendop: van eerste gereformeerde kerk in Doorn tot duurzaam woonhuis
advertentie
Afbeelding
Streekvervoer gaat vanaf 6 februari vijf dagen staken 4 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Opkomst van deelauto niet meer te stuiten, maar Utrechtse Heuvelrug blijft achter 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
144 jaar geschiedenis in een notendop: van eerste gereformeerde kerk in Doorn tot duurzaam woonhuis 29 jan, 08:09
Afbeelding
Bestuurder rijdt tegen boom in Woudenberg 28 jan, 15:55
PREMIUM
Afbeelding
'De parel van Driebergen gaat weer glimmen' 28 jan, 12:39
PREMIUM
Afbeelding
Voor wie loop jij een HART op Wereldkankerdag? 28 jan, 08:17
PREMIUM
Afbeelding
Politiek geeft groen licht voor woningbouw Lomboklaan 27 jan, 19:19