Afbeelding
Foto: Pixabay

Van welke stoffen wordt herenondergoed gemaakt?

Partnercontent

Wist je dat herenondergoed van verschillende stoffen wordt gemaakt die allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben? Hierdoor kan het dus gebeuren dat als je nieuw ondergoed koopt (en je hierbij niet goed op het materiaal let) het allemaal heel ellendig aan gaat voelen daar beneden. Laat dat nou net het laatste zijn wat je wilt……. Daarom zijn we zo vrij geweest om de verschillende stoffen eens op een rijtje te zetten. Zo weet jij de volgende keer dat je naar de winkel gaat precies van welke stoffen herenondergoed gemaakt is en waar jij je prettig in voelt.

Herenondergoed van polyester

Polyester is een stof die veelvuldig gebruikt wordt in de ondergoedindustrie. Polyester herenondergoed geeft niet alleen een geweldige ondersteuning het is ook nog eens een hele dunne stof. Als je dus een strakke broek of jeans aan hebt, is dit ondergoed ideaal. Je ziet geen vervelende naden, stiksels of contouren door de broek heen en alles zit even glad en strak. Het nadeel van polyester ondergoed is echter dat het niet zo heel veel vocht kan absorberen. Ben je dus iemand die snel zweet of vertellen de weersvooruitzichten dat het een snikhete dag wordt, is het misschien verstandig om een andere ondergoed keuze te maken. Je wilt natuurlijk niet met zwetende onderdelen komen te zitten.

Zijden ondergoed

Wist je dat zijden ondergoed niet alleen voor dames is? Herenondergoed van zijde wordt namelijk ook veelvuldig verkocht en dan vooral aan mannen met een gevoelige huid. Zijde biedt weliswaar niet zo veel ondersteuning maar is daarentegen een zeer verkoelende stof. Perfect voor warme zomerse dagen dus. Daarnaast straalt zijde ook nog een bepaalde luxe uit.

Nylon ondergoed

Nylon is een synthetische stof die niet iedereen kan waarderen. Nylon is een zeer zachte maar sterke stof met een enorme elasticiteit. Hierdoor gaat nylon ondergoed vaak lang mee. Het grote voordeel van nylon is dat het je droog houdt daar beneden. Dit maakt nylon ondergoed uitermate geschikt om in te sporten. Daarnaast is nylon een uitstekend alternatief als je geen katoen wilt dragen of verdraagt.

Herenondergoed van katoen

Dat katoen op grote schaal gebruikt wordt in de ondergoedindustrie is niet verwonderlijk. Het is zeer betaalbaar, natuurlijk en ademend en heeft een hoog absorptievermogen. Ideaal dus voor je private parts. Toch kan het absorberende vermogen zich ook ontpoppen als een nadeel. Als je bijvoorbeeld veel en lang sport of veel en snel zweet, kan het absorberende vermogen van herenondergoed van katoen er namelijk ook voor zorgen dat je al vrij snel met een natte onderbroek komt te zitten. Dat je hier niet op zit te wachten laat zich natuurlijk raden. In zulke gevallen kun je dus beter voor nylon kiezen.

Bamboe ondergoed voor heren

Last but zeker not least: Bamboe ondergoed. Bamboe ondergoed is wordt steeds populairder wat zeker niet verwonderlijk is gezien de fantastische eigenschappen. Bamboe neemt namelijk tot 7 x meer vocht op dan katoen maar doordat de stof perfect ademt, zorgt het voor een schoon en fris gevoel de hele dag door. Daarnaast voelt bamboe ondergoed heerlijk zacht en comfortabel aan en zeg nou zelf, dat is toch alles wat je nodig hebt?!

Welk ondergoed voor de man je ook kiest, belangrijk is dat jij je er schoon en comfortabel in voelt. Aan jou de keuze!

advertentie
advertentie
Afbeelding
Binnenkort werkzaamheden voor bosomvorming in de Kaapse Bossen 6 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Al 110 jaar jeugdzorg op Valkenheide 11 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Begroting: afvalstoffenheffing kan volgend jaar omlaag 26 sep, 14:19
Afbeelding
Grote brand bij Bakkerij van der Woerd in Doorn: ‘Ons levenswerk is verwoest’ video 26 sep, 11:37
Afbeelding
Zeer grote brand bij Echte Bakker Van der Woerd in Doorn 26 sep, 07:42
PREMIUM
Afbeelding
Stichts Mannenkoor zoekt zangers 26 sep, 07:04
PREMIUM
Afbeelding
Overstap naar biologisch en einde pacht in één week 25 sep, 07:28