Solist Dana Zemtsov
Solist Dana Zemtsov Marco Borggreve

Concert speciaal voor mantelzorgers

18 oktober 2022 om 13:09 Overig Deel je nieuws

Op woensdag 2 november kunt u in de Maartenskerk in Doorn, eventueel samen met degene voor wie u zorgt, familie of andere concertliefhebbers genieten van een prachtig klassiek concert van het Autunno Ensemble.

Het Autunno Ensemble bestaat uit een vaste groep van 24 strijkers, beroepsmusici of zeer gevorderde amateurs. Het Ensemble prijst zich gelukkig dit jaar op tournee te kunnen gaan met altvioliste Dana Zemtsov. Het concert staat onder leiding van Arjan Tien.

Als kamermusicus en solist speelde Dana op de grootste internationale podia, waaronder het Concertgebouw, De Doelen, St. Petersburg Philharmonie, Opera Hall (Tel Aviv) en Carnegie Hall.

Dana Zemtsov zal met het Autunno Ensemble soleren in het Romantisch Concerto voor altviool en strijkorkest, gecomponeerd in 1974 door haar leraar Michael Kugel. Muziek van een Oekraïense componist. De componisten van de andere werken komen uit Turkije, Hongarije en Azerbeidzjan.

Dit concert wordt georganiseerd in het kader van de Week van de Mantelzorg door Stichting Sociale Dorpsteams, Bibliotheek Z-O-U-T en het Autunno Ensemble. 

Dit concert vindt plaats in de Maartenskerk in Doorn en start om 20:00, inloop is vanaf 19:30. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekzout.nl/concertvoormantelzorgers 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie