Arjan Veen
Arjan Veen Arjan Veen

Organist Maartenskerk Doorn geeft concert

11 augustus 2020 om 13:13 Muziek Deel je nieuws

Op zaterdag 15 augustus a.s. zal Arjan Veen uit Woudenberg, organist van de Maartenskerk in Doorn een orgelconcert geven in zomerserie 2020 in de  Gereformeerde Kerk aan de Hoofdstraat  te Voorthuizen.

Vooraf reserveren is verplicht via orgelcommissie@gk-voorthuizen.nl onder vermelding van datum concert(en) naam en telefoonnummer.
De bezoekers wordt gevraagd zich te houden aan de RIVM richtlijnen.
Er geld een maximum aantal bezoekers van 100 personen.

Betaling van € 6,00 per persoon bij voorkeur vooraf via rekeningnummer:
NL 36 RABO 0373 742 541 op naam van SKG Gereformeerde kerk Voorthuizen of betaalverzoek Tikkie: Zie www.orgelconcertenvoorthuizen.nl
Bij uitzondering kunt u  pinnen bij de kerk.

 

De concerten zullen ook worden uitgezonden via 3 kanalen:
www.kerkomroep, www.kerkdienstgemist.nl en via het Youtubekanaal van de Gereformeerde kerk te Voorthuizen. Daarvoor kan een vrijwillige bijdrage worden overgemaakt via bovenstaande gegevens. Om de concerten in stand te houden is een vrijwillige bijdrage van de luisteraars zeer gewenst!!!

Arjan Veen is concertorganist, kerkmusicus en dirigent. Hij is organist van de Maartenskerk in Doorn, als Vesperorganist verbonden aan de Domkerk teUtrecht en studeert hoofdvak Koordirectie (Master) aan het KoninklijkConservatorium te Antwerpen.

Arjan Veen behaalde zijn Bachelor en Masterdiploma orgel aan het Rotterdams Conservatorium  en studeerde bij Aart Bergwerff, Ben van Oosten en Hayo Boerema (improvisatie). Zijn Masterrecital in 2015 werd bekroond meteen 9,5.

Het programma vermeld werken van  Asma, Bach, Mendelssohn, Vierne, Widor en Franck. Ook zal Arjan een improvisatie ten gehore brengen over Psalm 139

Het concert in Voorthuizen begint om 19.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie