Bouw Maarsweide binnenkort van start - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Bouw Maarsweide binnenkort van start

13 nov, 06:50 Nieuwbouw
Hanny van Eerden
Ook aan de Haarweg is ruim tachtig procent van de huizenkopers in Maarsbergen afkomstig uit de Randstad.
Ook aan de Haarweg is ruim tachtig procent van de huizenkopers in Maarsbergen afkomstig uit de Randstad.

MAARSBERGEN De groei van het voormalige gehucht rond Kasteel Maarsbergen neemt opnieuw een vlucht, na de eerste uitbreidingen vanaf 1950. Zo gaat momenteel de verkoop van de laatste woning aan de De Marezhof gepaard met een snelle verkoop van de nieuwe villawijk Maarsweide op voormalig grondgebied van de familie Van Wolfswinkel aan de Haarweg.

Binnen enkele weken start de bouw van de eerste villa’s van Maarsweide, volgens Marcel Donker, register makelaar en taxateur van Molenbeek Makelaars. „De bouw van de overige verkochte woningen in deze nieuwbouwwijk begint in het eerste kwartaal van 2021”, zegt hij. „Alle van de drie gekozen woningstijlen zijn in trek. Het gaat hier om ‘coronakopers’ in de leeftijd van dertig tot zestig jaar oud..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.