Burgemeester Frits Naafs: ‘Blijf omkijken naar elkaar’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Burgemeester Frits Naafs: ‘Blijf omkijken naar elkaar’

25 dec, 08:00 Mensen
Matthijs van der Ven
Burgemeester Naafs wenst alle inwoners goede feestdagen toe ondanks alle coronabeperkingen.
Burgemeester Naafs wenst alle inwoners goede feestdagen toe ondanks alle coronabeperkingen.

HEUVELRUG 2020 was voor iedereen een bijzonder jaar, ook voor burgemeester Frits Naafs. Van zijn opname in het ziekenhuis vanwege corona, het leidinggeven tijdens de langdurige crisis tot een geheel andere manier van werken. De burgemeester mist vooral het contact in levende lijve met inwoners en collega’s. Volgens hem zal 2021 in het teken staan van vaccineren, en keren we dan langzaamaan terug naar ons normale leven. Daarbij hoopt hij dat alle goeds dat corona ook bracht, behouden blijft.

Het gaat goed met de gezondheid van burgemeester Naafs. Hij gaat nog twee keer per week naar de fysiotherapeut en rent daarnaast alweer een paar maanden zijn zondagse hardlooprondje. Wat werk betreft werk mag hij af en toe even naar het gemeentehuis voor het zetten van een reeks noodzakelijke handtekeningen. Voor de rest werkt hij thuis sinds hij op 2 juni weer aantrad. ,,Dat kan best wel eens ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.