Jan van Leuven nieuwe voorzitter voor Dorp en Natuur

29 okt, 06:50 Mensen
Edith Hazelzet
Jan van Leuven steekt buiten graag de handen uit de mouwen, hier in zijn eigen tuin.
Jan van Leuven steekt buiten graag de handen uit de mouwen, hier in zijn eigen tuin.

LEERSUM/AMERONGEN In de luwte van de coronacrisis trad enige tijd geleden Jan van Leuven toe tot het bestuur van de Vereniging voor Dorp en Natuur Leersum-Amerongen. De nieuwe voorzitter heeft door de beperkingen nog niet met alle actieve werkgroepleden in persoon kunnen kennismaken maar heeft zich toch goed in weten te werken. Hij is blij met wat hij aantrof.

Bijna vijf jaar wonen Jan van Leuven en zijn echtgenote inmiddels in Leersum. En met veel plezier. De overgang van de Randstad naar de bosrijke Heuvelrug was een bewuste keuze. ,,We hadden eerder een recreatiewoning op de Veluwe en we brachten de afgelopen dertig jaar al onze vrije tijd wandelend door in de natuur, dus we wisten wat we wilden. Hier ga ik twee keer per dag een uur met de hond he..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.