De organisatoren (vlnr Patricia Tesselhoff, Marion Buijink, Nanda van der Vliet, Monique Negenman, Hans Verloop) nodigen kunstenaars uit zich aan te melden voor de kunstroute.
De organisatoren (vlnr Patricia Tesselhoff, Marion Buijink, Nanda van der Vliet, Monique Negenman, Hans Verloop) nodigen kunstenaars uit zich aan te melden voor de kunstroute. Kunstroute

Inschrijving Kunstroute Doorn-Maarn geopend

23 maart 2024 om 13:12 Kunst

DOORN Kunstenaars die graag hun werk willen tonen, kunnen zich aanmelden voor deelname aan de jaarlijkse kunstroute in Doorn en Maarn. De initiatiefnemers zijn druk bezig met de organisatie van de kunstroute die gehouden wordt op 1 en 2 juni van 12.00 tot 17.00 uur.

Ontmoet andere kunstenaars, creëer waardevolle verbindingen en deel ervaringen met gelijkgestemde zielen. Geef bezoekers een uniek kijkje achter de schermen van het artistieke proces door hen uit te nodigen in atelier, woning of tuin.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier dat te vinden is op www.kunstroutedoornmaarn.nl. Inschrijven vóór 31 maart. Hierbij dient een goede foto van een kunstwerk met een korte beschrijving van de stijl en inspiratie meegstuurd te worden.

advertentie
advertentie