Historische plaatjesactie AH doorslaand succes - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Historische plaatjesactie AH doorslaand succes

23 apr, 07:00 Historie
Edith Hazelzet
Ook ontdekt welk plaatje er twee keer in het boek staat?
Ook ontdekt welk plaatje er twee keer in het boek staat?

LEERSUM De spaaractie van AH Leersum en de HVL rond de historische plaatjes van het dorp, loopt deze week ten einde. Het is een zeer verbindende hobby gebleken tijdens de lockdown: ruilen ging via allerlei kanalen, er werd voor elkaar gespaard en vele nieuwe contacten werden gelegd. Voor wie het boek nog niet compleet heeft, organiseren AH en De Binder een ruilmogelijkheid, volkomen coronaproof.

Het hek waarachter kinderen zich doorgaans verzamelen om klanten om plaatjes te vragen bij de spaaracties van AH, mocht er niet staan vanwege de Covid-beperkingen. Anders waren er dit keer zeker volwassenen achter te vinden geweest, want er werd in de afgelopen acht weken enorm fanatiek gespaard in Leersum. Driehonderdenvijftigduizend plaatjes werden er bij de lokale drukkerij ‘Op de Hoekjes’ g..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.