Magisch bezoek van de Sint in Doorn: Wordt het weer een spannende zoektocht?

16 november 2022 om 07:30 Evenementen Sander Brugts
De Sint en zijn roetveegpieten kijken ernaar uit alle kindertjes te ontmoeten in Doorn.
De Sint en zijn roetveegpieten kijken ernaar uit alle kindertjes te ontmoeten in Doorn.

DOORN Vol verwachting kloppen de Doornse (kinder)harten: op zaterdag 19 november komt de Sint aan in ons mooie dorp. Waarmee gaat hij de kleintjes dit jaar verrassen? Het gonst door de straten dat de goedheiligman vanaf 13.00 uur op het Kampwegplein is, maar is dat wel zo? Kom het aanstaande zaterdag allemaal met eigen ogen bekijken. Een ding is zeker: het wordt beslist weer een magische en avontuurlijke middag.

Iedereen weet zich vast nog wel het verhaal van vorig jaar te herinneren. Camouflage Piet had Sinterklaas op een geheime locatie in het dorp verstopt. De kinderen mochten met hun ouders proberen hem te vinden. Hoe zou het de Sint dit jaar vergaan? 

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.