Geen Blue Monday voor Heuvelrugse senioren: volop gezelligheid in De Binder

18 januari 2023 om 09:46 Activiteiten Wilco Willemse
Gezelligheid alom tijdens Blue Monday.
Gezelligheid alom tijdens Blue Monday.

HEUVELRUG Blue Monday, de naam die we geven aan de meest deprimerende dag van het jaar, dit jaar op maandag 16 januari. Goede voornemens dreigen te mislukken, het is nog lang donker, het is de eerste werkdag van de week en vakanties lijken nog ver weg. Van het weer afgelopen maandag zou je ook bijna neerslachtig worden, maar binnen in de theaterzaal van Sport- en Cultuurcentrum De Binder was het gezelligheid alom.

Jaarlijks pakken de Rotarians van Rotary Club Doorn deze ‘blauwe maandag’ aan om voor senioren in onze gemeente een leuke dag te organiseren, dit jaar voor de zesde keer. Maar liefst 122 stonden er dit jaar op de lijst uit alle dorpen in onze gemeente. Burgemeester Frits Naafs gaf na een paar mooie woorden voor de ouderen en de organisatie het s..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.