Gezellig samen ontbijten op het dorpsplein in Doorn

17 sep, 07:29 Activiteiten
Eigen foto
In het hartje van Doorn ontmoeten inwoners elkaar voor een gezellig dorpsontbijt.
In het hartje van Doorn ontmoeten inwoners elkaar voor een gezellig dorpsontbijt.

DOORN Goede buren doen er toe. Zo af en toe een praatje maken of elkaar een helpende hand bieden. Allerlei redenen om een Nationale Burendag in het leven te roepen. Doorn Doet sluit zich dit jaar voor de eerste keer aan. Op zaterdag 24 september start de dag met een gezellig dorpsontbijt op het Plein in hartje Doorn. De rest van de dag is gevuld met muziekoptredens, een oude ambachtenmarkt in de Passage en leuke activiteiten voor de kinderen. Iedereen kan zich inschrijven met het gezin, buren of vrienden.

De dag beginnen met verse belegde broodjes, een lekker eitje, glaasje jus, kopje koffie of thee. Op Burendag wordt er wordt een volwaardig ontbijt geserveerd. Mede dankzij de sponsoren De Notabelen en Jumbo van Dommelen is de prijs voor al dat lekkers slechts 2,50 euro. Een leuke manier om mensen te ontmoeten of om bij te praten met oude bekenden. Op de achtergrond spelen de Notenkrakers, van d..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.